Tuğçe YÜCEL ÖZÇELİK

MİKROBİYOLOJİ LABORATUVAR SORUMLUSU at Gloria Hotels & Resorts
  • Claim this Profile
Contact Information
us****@****om
(386) 825-5501
Location
Antalya, Turkey, TR

Topline Score

Topline score feature will be out soon.

Bio

Generated by
Topline AI

You need to have a working account to view this content.
You need to have a working account to view this content.

Experience

    • China
    • Hospitality
    • 100 - 200 Employee
    • MİKROBİYOLOJİ LABORATUVAR SORUMLUSU
      • Sep 2013 - Present

      Gıdalarda mikrobiyolojik analiz, havuz suyu kimyasal ve mikrobiyolojik analizi, içme-kullanma sularında kimyasal mikrobiyolojik analiz, buzların mikrobiyolojik analizi, deniz-dere sularında mikrobiyolojik analiz, Legionella pneumophilla analizi, Swab analizi... v.b Gıdalarda mikrobiyolojik analiz, havuz suyu kimyasal ve mikrobiyolojik analizi, içme-kullanma sularında kimyasal mikrobiyolojik analiz, buzların mikrobiyolojik analizi, deniz-dere sularında mikrobiyolojik analiz, Legionella pneumophilla analizi, Swab analizi... v.b

    • Biyolog
      • Sep 2012 - Jul 2013

      Mezun olduğum yıl proanaliz gıda ve çevre analiz laboratuvarında gıda mikrobiyolojisi, su mikrobiyolojisi,havuz suyu mikrobiyolojisi,yüzey mikrobiyolojisi yaptım.Bunlar üzerinde suş çalışmaları yaparak validasyon çalışmalarını yürüttüm. Laboratuvarda çalıştığım süre içerisinde TÜRKAK , SAĞLIK BAKANLIĞI VE TARIM BAKANLIĞI denetiminde görev aldım . Şu anda Gloria hotels&resorts bünyesinde kurulumunu tamamladığımız laboratuvarda sorumlu olarak çalışmaktayım. Mezun olduğum yıl proanaliz gıda ve çevre analiz laboratuvarında gıda mikrobiyolojisi, su mikrobiyolojisi,havuz suyu mikrobiyolojisi,yüzey mikrobiyolojisi yaptım.Bunlar üzerinde suş çalışmaları yaparak validasyon çalışmalarını yürüttüm. Laboratuvarda çalıştığım süre içerisinde TÜRKAK , SAĞLIK BAKANLIĞI VE TARIM BAKANLIĞI denetiminde görev aldım . Şu anda Gloria hotels&resorts bünyesinde kurulumunu tamamladığımız laboratuvarda sorumlu olarak çalışmaktayım.

    • Biyolog
      • Sep 2012 - Jul 2013

      Gıdalar da, havuz suyunda,içme-kullanma sularında,deniz-dere sularında, yüzey analizlerinde ki tüm mikrobiyolojik çalışmalarını ve legionella pneumophilla analizini yaptım. Validasyon çalışmaları,yeterlilik çalışmalarını yürüttüm. vb.. Gıdalar da, havuz suyunda,içme-kullanma sularında,deniz-dere sularında, yüzey analizlerinde ki tüm mikrobiyolojik çalışmalarını ve legionella pneumophilla analizini yaptım. Validasyon çalışmaları,yeterlilik çalışmalarını yürüttüm. vb..

Education

  • Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi
    fen - edebiyat fakültesi, Biyoloji, Genel
    2008 - 2012

Community

You need to have a working account to view this content. Click here to join now