Simone van Tongeren

Projectmanager Onderwijsontwikkeling at LOI
  • Claim this Profile
Contact Information
us****@****om
(386) 825-5501
Location
Nieuwkoop, South Holland, Netherlands, NL
Languages
  • Nederlands -
  • Engels -
  • Duits -
  • Frans -

Topline Score

Topline score feature will be out soon.

Bio

Generated by
Topline AI

You need to have a working account to view this content.
You need to have a working account to view this content.

Credentials

  • EHBO-cursus
    -
    Jul, 2016
    - Oct, 2024
  • IELTS
    IELTS Official
    May, 2016
    - Oct, 2024
  • Délf Scolaire
    Europees Platform - internationaliseren in onderwijs (Vanaf 2015 gefuseerd tot EP-Nuffic)
    Jun, 2009
    - Oct, 2024
  • Typecursus
    PICA GmbH
    Apr, 2004
    - Oct, 2024
  • Reanimatie en AED
    ActiVite
    May, 2016
    - Oct, 2024

Experience

    • Netherlands
    • E-learning
    • 300 - 400 Employee
    • Projectmanager Onderwijsontwikkeling
      • Jun 2023 - Present

      Als Projectmanager Onderwijsontwikkeling voor ICT opleidingen in het Hoger Onderwijs initieer ik het ontwikkelproces van het onderwijs. Ik werk samen met de opleidingsmanager, servicemanager en ook extern met ontwikkelaars en beoordelaars. Samen borgen we de inhoudelijke en didactische kwaliteit van de onderwijsproducten. Gedurende het ontwikkelproces bewaak ik de planning, het budget en zorg ik voor de aanlevering van educatieve producten.

    • Studieadviseur
      • Oct 2022 - May 2023

      Door middel van chatten, mailen en telefoneren adviseer ik huidige en nieuwe studenten met de juiste keuze voor hun opleiding. Hierbij zet ik mijn analytisch denkvermogen in, kan ik snel teksten scannen op zoek naar het juiste antwoord en kan ik door luisteren, samenvatten en doorvragen tot een persoonlijk gesprek komen. Daarnaast schrijf ik een opleidingsplan, waarbij ik veel samenwerk met andere afdelingen om tot de juiste informatie te komen. Op deze manier denk ik procesmatig mee en kan ik… Show more Door middel van chatten, mailen en telefoneren adviseer ik huidige en nieuwe studenten met de juiste keuze voor hun opleiding. Hierbij zet ik mijn analytisch denkvermogen in, kan ik snel teksten scannen op zoek naar het juiste antwoord en kan ik door luisteren, samenvatten en doorvragen tot een persoonlijk gesprek komen. Daarnaast schrijf ik een opleidingsplan, waarbij ik veel samenwerk met andere afdelingen om tot de juiste informatie te komen. Op deze manier denk ik procesmatig mee en kan ik mijn schrijfkwaliteit en structuur inzetten.

    • Eigen onderneming
      • Jan 2022 - Present

      Sinds dit jaar heb ik mijn eigen onderneming gestart in verband met het in eigen beheer uitgeven van De Buitenman. Daarnaast ben ik studiecoach, waarbij ik huiswerkbegeleiding en bijles geef en ben ik ook inzetbaar als correctie- en redigeerwerkzaamheden. Sinds dit jaar heb ik mijn eigen onderneming gestart in verband met het in eigen beheer uitgeven van De Buitenman. Daarnaast ben ik studiecoach, waarbij ik huiswerkbegeleiding en bijles geef en ben ik ook inzetbaar als correctie- en redigeerwerkzaamheden.

    • Netherlands
    • Education Administration Programs
    • 100 - 200 Employee
    • Studiecoach
      • May 2021 - Present

      Als studiecoach heb ik verschillende taken gehad waaronder het verzorgen van lesopvang, het vakinhoudelijk begeleiden van onder- en bovenbouwleerlingen en surveilleren bij toetsen. Daarnaast verzorgde ik een huiswerkklas waarbij ik leerlingen met plannen en organiseren heb ondersteund. Als onderwijsassistente heb ik de rol van quarantainecoach op mij genomen, waarbij ik leerlingen die in quarantaine zaten, heb ondersteund door middel van dagelijks mailcontact en hen te helpen met plannen… Show more Als studiecoach heb ik verschillende taken gehad waaronder het verzorgen van lesopvang, het vakinhoudelijk begeleiden van onder- en bovenbouwleerlingen en surveilleren bij toetsen. Daarnaast verzorgde ik een huiswerkklas waarbij ik leerlingen met plannen en organiseren heb ondersteund. Als onderwijsassistente heb ik de rol van quarantainecoach op mij genomen, waarbij ik leerlingen die in quarantaine zaten, heb ondersteund door middel van dagelijks mailcontact en hen te helpen met plannen, leertechnieken en ondersteunen met het volgen van online les. Bovendien heb ik remedial teaching, afdeling verzuim en meerdere secties met onderwijsondersteunende taken geholpen. Als AVA-coördinator was ik verantwoordelijk voor het leggen van contacten tussen externe organisaties en leerlingen, maar ook het afhandelen van de administratie. Dit project heb ik geperfectioneerd, moderner gemaakt en gecoördineerd. Show less Als studiecoach heb ik verschillende taken gehad waaronder het verzorgen van lesopvang, het vakinhoudelijk begeleiden van onder- en bovenbouwleerlingen en surveilleren bij toetsen. Daarnaast verzorgde ik een huiswerkklas waarbij ik leerlingen met plannen en organiseren heb ondersteund. Als onderwijsassistente heb ik de rol van quarantainecoach op mij genomen, waarbij ik leerlingen die in quarantaine zaten, heb ondersteund door middel van dagelijks mailcontact en hen te helpen met plannen… Show more Als studiecoach heb ik verschillende taken gehad waaronder het verzorgen van lesopvang, het vakinhoudelijk begeleiden van onder- en bovenbouwleerlingen en surveilleren bij toetsen. Daarnaast verzorgde ik een huiswerkklas waarbij ik leerlingen met plannen en organiseren heb ondersteund. Als onderwijsassistente heb ik de rol van quarantainecoach op mij genomen, waarbij ik leerlingen die in quarantaine zaten, heb ondersteund door middel van dagelijks mailcontact en hen te helpen met plannen, leertechnieken en ondersteunen met het volgen van online les. Bovendien heb ik remedial teaching, afdeling verzuim en meerdere secties met onderwijsondersteunende taken geholpen. Als AVA-coördinator was ik verantwoordelijk voor het leggen van contacten tussen externe organisaties en leerlingen, maar ook het afhandelen van de administratie. Dit project heb ik geperfectioneerd, moderner gemaakt en gecoördineerd. Show less

    • Netherlands
    • Professional Training and Coaching
    • 200 - 300 Employee
    • Senior redactrice en schrijfster examenbundels
      • Jul 2021 - Present

      Sinds juli ondersteun ik het team Duits als docente en heb ik de examenbundels voor Duits vmbo geschreven. Daarnaast heb ik ook geassisteerd bij het schrijven van de examenbundel voor Frans vmbo. Daarnaast heb ik geholpen bij het ontwikkelen van flashcards voor Duits en Geschiedenis. Bovendien ben ik werkzaam bij de afdeling van Athenacheck waar ik als senior redactrice essays en scripties redigeer. Sinds juli ondersteun ik het team Duits als docente en heb ik de examenbundels voor Duits vmbo geschreven. Daarnaast heb ik ook geassisteerd bij het schrijven van de examenbundel voor Frans vmbo. Daarnaast heb ik geholpen bij het ontwikkelen van flashcards voor Duits en Geschiedenis. Bovendien ben ik werkzaam bij de afdeling van Athenacheck waar ik als senior redactrice essays en scripties redigeer.

    • Netherlands
    • Education Administration Programs
    • 1 - 100 Employee
    • Bijles geven
      • Jan 2016 - Present

      Aan een leerling wiskunde A bijles gegeven; aan een ander Duits. Bijles wiskunde A aan een leerlinge uit 5VWO en een leerling uit 5HAVO. Aan een leerling wiskunde A bijles gegeven; aan een ander Duits. Bijles wiskunde A aan een leerlinge uit 5VWO en een leerling uit 5HAVO.

    • Netherlands
    • Primary and Secondary Education
    • 700 & Above Employee
    • Bijlesdocente
      • Aug 2020 - Jul 2021

      Examentrainer, bijles geven, huiswerkbegeleiding, surveillant, Opstap PO, lenteschool. Van eind januari tot juni 2021 heb ik een groepje groep-8 leerlingen geholpen met hun opstap naar de brugklas. Door middel van het verbeteren van hun taal- en rekenvaardigheden, kennisspellen en informatie over de brugklas heb ik ze geholpen ervoor te zorgen dat ze beter voorbereid zijn voor de brugklas. Door de lessen positief te benaderen, heb ik het zelfvertrouwen van de leerlingen vergroot. Daarnaast… Show more Examentrainer, bijles geven, huiswerkbegeleiding, surveillant, Opstap PO, lenteschool. Van eind januari tot juni 2021 heb ik een groepje groep-8 leerlingen geholpen met hun opstap naar de brugklas. Door middel van het verbeteren van hun taal- en rekenvaardigheden, kennisspellen en informatie over de brugklas heb ik ze geholpen ervoor te zorgen dat ze beter voorbereid zijn voor de brugklas. Door de lessen positief te benaderen, heb ik het zelfvertrouwen van de leerlingen vergroot. Daarnaast heb ik meerdere keren als trainer examentraining verzorgd, waarbij ik de hoofdtrainer ondersteunde met het houden van orde en het brengen van structuur. Daarnaast hielp ik de leerlingen met vakinhoudelijke vragen (voornamelijk wiskunde). Bij de lenteschool was ik lesondersteuner en hielp ik de leerlingen met hun planning, vakinhoudelijke vragen (opnieuw wiskunde) en het houden van orde. Show less Examentrainer, bijles geven, huiswerkbegeleiding, surveillant, Opstap PO, lenteschool. Van eind januari tot juni 2021 heb ik een groepje groep-8 leerlingen geholpen met hun opstap naar de brugklas. Door middel van het verbeteren van hun taal- en rekenvaardigheden, kennisspellen en informatie over de brugklas heb ik ze geholpen ervoor te zorgen dat ze beter voorbereid zijn voor de brugklas. Door de lessen positief te benaderen, heb ik het zelfvertrouwen van de leerlingen vergroot. Daarnaast… Show more Examentrainer, bijles geven, huiswerkbegeleiding, surveillant, Opstap PO, lenteschool. Van eind januari tot juni 2021 heb ik een groepje groep-8 leerlingen geholpen met hun opstap naar de brugklas. Door middel van het verbeteren van hun taal- en rekenvaardigheden, kennisspellen en informatie over de brugklas heb ik ze geholpen ervoor te zorgen dat ze beter voorbereid zijn voor de brugklas. Door de lessen positief te benaderen, heb ik het zelfvertrouwen van de leerlingen vergroot. Daarnaast heb ik meerdere keren als trainer examentraining verzorgd, waarbij ik de hoofdtrainer ondersteunde met het houden van orde en het brengen van structuur. Daarnaast hielp ik de leerlingen met vakinhoudelijke vragen (voornamelijk wiskunde). Bij de lenteschool was ik lesondersteuner en hielp ik de leerlingen met hun planning, vakinhoudelijke vragen (opnieuw wiskunde) en het houden van orde. Show less

    • Netherlands
    • Retail
    • 700 & Above Employee
    • Assistent bedrijfsleidster
      • Nov 2020 - Apr 2021

      Vooral operationeel leidinggeven, waarbij mijn organisatorische vaardigheden uitstekend van pas kwamen. Het maken van een planning, zorgen voor structuur, overzicht houden, maar tegelijkertijd ook medewerkers inwerken en verschillende projecten naast elkaar managen. Ook bestellen en voorraadbeheer behoorde tot mijn taken en tegelijkertijd het optimaliseren van de omzet door middel van een dagplanning. Bovendien ook een kijkje achter de schermen gekregen door de andere processen die naar voren… Show more Vooral operationeel leidinggeven, waarbij mijn organisatorische vaardigheden uitstekend van pas kwamen. Het maken van een planning, zorgen voor structuur, overzicht houden, maar tegelijkertijd ook medewerkers inwerken en verschillende projecten naast elkaar managen. Ook bestellen en voorraadbeheer behoorde tot mijn taken en tegelijkertijd het optimaliseren van de omzet door middel van een dagplanning. Bovendien ook een kijkje achter de schermen gekregen door de andere processen die naar voren kwamen tijdens de tijdelijke sluiting van de winkel, waarbij ook management werd gevraagd. Door middel van het geven van een presentatie tijdens een werkoverleg de kennis van het personeel vergroot en naderhand nog bepaalde zaken toegelicht aan medewerkers. Show less Vooral operationeel leidinggeven, waarbij mijn organisatorische vaardigheden uitstekend van pas kwamen. Het maken van een planning, zorgen voor structuur, overzicht houden, maar tegelijkertijd ook medewerkers inwerken en verschillende projecten naast elkaar managen. Ook bestellen en voorraadbeheer behoorde tot mijn taken en tegelijkertijd het optimaliseren van de omzet door middel van een dagplanning. Bovendien ook een kijkje achter de schermen gekregen door de andere processen die naar voren… Show more Vooral operationeel leidinggeven, waarbij mijn organisatorische vaardigheden uitstekend van pas kwamen. Het maken van een planning, zorgen voor structuur, overzicht houden, maar tegelijkertijd ook medewerkers inwerken en verschillende projecten naast elkaar managen. Ook bestellen en voorraadbeheer behoorde tot mijn taken en tegelijkertijd het optimaliseren van de omzet door middel van een dagplanning. Bovendien ook een kijkje achter de schermen gekregen door de andere processen die naar voren kwamen tijdens de tijdelijke sluiting van de winkel, waarbij ook management werd gevraagd. Door middel van het geven van een presentatie tijdens een werkoverleg de kennis van het personeel vergroot en naderhand nog bepaalde zaken toegelicht aan medewerkers. Show less

  • Albert Heijn Hoofddorp
    • Hoofddorp, Noord-Holland, Nederland
    • Teamleider
      • Aug 2019 - Oct 2020

      Tijdens mijn tijd bij de Albert Heijn heb ik gezorgd voor het optimaliseren van de processen op de winkelvloer. Dit heb ik gedaan voor de kassa afdeling, waarbij ik heb gezorgd voor betere kennis van het team over procedures, zoals bijvoorbeeld NIX18. Daarnaast heb ik op deze afdeling ook gezorgd voor een duidelijk werkschema, wat vooral inspeelde op de spits-momenten waarbij de klant centraal staat. Bovendien heb ik op de broodafdeling gewerkt, waar ik de omzet heb verhoogd door middel van het… Show more Tijdens mijn tijd bij de Albert Heijn heb ik gezorgd voor het optimaliseren van de processen op de winkelvloer. Dit heb ik gedaan voor de kassa afdeling, waarbij ik heb gezorgd voor betere kennis van het team over procedures, zoals bijvoorbeeld NIX18. Daarnaast heb ik op deze afdeling ook gezorgd voor een duidelijk werkschema, wat vooral inspeelde op de spits-momenten waarbij de klant centraal staat. Bovendien heb ik op de broodafdeling gewerkt, waar ik de omzet heb verhoogd door middel van het vergroten van de beschikbaarheid, de processen beter heb gestructureerd door middel van een werkschema en heb gezorgd voor een beter voorraadbeheer en een verkoopkrachtige afdeling. Bovendien bestelde ik, waarbij je rekening moest houden met de weersomstandigheden, (lokale) evenementen of doelgroep-specifieke wensen. Tijdens mijn tijd bij de Albert Heijn heb ik mezelf ontwikkeld en leren kennen tijdens de hectiek van de feestdagen en de periode rondom corona en de eerste lockdown. Op die momenten is het belangrijk overzicht en controle te houden, snel te schakelen en prioriteiten te stellen. En dat allemaal onder het mom van het behouden van een gezellige werksfeer. Show less Tijdens mijn tijd bij de Albert Heijn heb ik gezorgd voor het optimaliseren van de processen op de winkelvloer. Dit heb ik gedaan voor de kassa afdeling, waarbij ik heb gezorgd voor betere kennis van het team over procedures, zoals bijvoorbeeld NIX18. Daarnaast heb ik op deze afdeling ook gezorgd voor een duidelijk werkschema, wat vooral inspeelde op de spits-momenten waarbij de klant centraal staat. Bovendien heb ik op de broodafdeling gewerkt, waar ik de omzet heb verhoogd door middel van het… Show more Tijdens mijn tijd bij de Albert Heijn heb ik gezorgd voor het optimaliseren van de processen op de winkelvloer. Dit heb ik gedaan voor de kassa afdeling, waarbij ik heb gezorgd voor betere kennis van het team over procedures, zoals bijvoorbeeld NIX18. Daarnaast heb ik op deze afdeling ook gezorgd voor een duidelijk werkschema, wat vooral inspeelde op de spits-momenten waarbij de klant centraal staat. Bovendien heb ik op de broodafdeling gewerkt, waar ik de omzet heb verhoogd door middel van het vergroten van de beschikbaarheid, de processen beter heb gestructureerd door middel van een werkschema en heb gezorgd voor een beter voorraadbeheer en een verkoopkrachtige afdeling. Bovendien bestelde ik, waarbij je rekening moest houden met de weersomstandigheden, (lokale) evenementen of doelgroep-specifieke wensen. Tijdens mijn tijd bij de Albert Heijn heb ik mezelf ontwikkeld en leren kennen tijdens de hectiek van de feestdagen en de periode rondom corona en de eerste lockdown. Op die momenten is het belangrijk overzicht en controle te houden, snel te schakelen en prioriteiten te stellen. En dat allemaal onder het mom van het behouden van een gezellige werksfeer. Show less

    • Netherlands
    • Public Relations and Communications Services
    • 1 - 100 Employee
    • Traffic manager
      • Feb 2019 - Jul 2019

      Als traffic manager plande ik medewerkers in op projecten, nam ik de telefoon op en zorgde ik dat mijn collega's de juiste middelen tot hun beschikking hadden om hun werkzaamheden juist uit te voeren. Daarnaast heb ik in deze korte periode ook nog als junior projectmanager gefungeerd en heb ik geholpen bij het schrijven van scripts. Het was voornamelijk een administratieve functie. Als traffic manager plande ik medewerkers in op projecten, nam ik de telefoon op en zorgde ik dat mijn collega's de juiste middelen tot hun beschikking hadden om hun werkzaamheden juist uit te voeren. Daarnaast heb ik in deze korte periode ook nog als junior projectmanager gefungeerd en heb ik geholpen bij het schrijven van scripts. Het was voornamelijk een administratieve functie.

    • Winkelmedewerker
      • Dec 2018 - Jan 2019

      Tijdens het wintersportseizoen heb ik anderhalve maand mogen werken als bureaumedewerkster. Dit hield in dat ik mails en telefoons van klanten beantwoordde met betrekking tot het boeken van ski- of snowboardlessen en het verhuren van materialen. Dit in het Nederlands, Duits of Engels. Daarnaast was het belangrijk dat de klant de zorg werd ontnomen over het verhuurde materiaal en het ophalen van de kinderen voor de skilessen. Ook hier was het belangrijk te schakelen als er lawinegevaar dreigde… Show more Tijdens het wintersportseizoen heb ik anderhalve maand mogen werken als bureaumedewerkster. Dit hield in dat ik mails en telefoons van klanten beantwoordde met betrekking tot het boeken van ski- of snowboardlessen en het verhuren van materialen. Dit in het Nederlands, Duits of Engels. Daarnaast was het belangrijk dat de klant de zorg werd ontnomen over het verhuurde materiaal en het ophalen van de kinderen voor de skilessen. Ook hier was het belangrijk te schakelen als er lawinegevaar dreigde en mijn collega de kinderen niet in staat was om op te halen of de les op een andere plek begon dan gepland. Ook hier had ik, net als bij de Albert Heijn, te maken met het opmaken van de kassa en het zorgen dat de financiële administratie aan het einde van de dag klopte. Show less Tijdens het wintersportseizoen heb ik anderhalve maand mogen werken als bureaumedewerkster. Dit hield in dat ik mails en telefoons van klanten beantwoordde met betrekking tot het boeken van ski- of snowboardlessen en het verhuren van materialen. Dit in het Nederlands, Duits of Engels. Daarnaast was het belangrijk dat de klant de zorg werd ontnomen over het verhuurde materiaal en het ophalen van de kinderen voor de skilessen. Ook hier was het belangrijk te schakelen als er lawinegevaar dreigde… Show more Tijdens het wintersportseizoen heb ik anderhalve maand mogen werken als bureaumedewerkster. Dit hield in dat ik mails en telefoons van klanten beantwoordde met betrekking tot het boeken van ski- of snowboardlessen en het verhuren van materialen. Dit in het Nederlands, Duits of Engels. Daarnaast was het belangrijk dat de klant de zorg werd ontnomen over het verhuurde materiaal en het ophalen van de kinderen voor de skilessen. Ook hier was het belangrijk te schakelen als er lawinegevaar dreigde en mijn collega de kinderen niet in staat was om op te halen of de les op een andere plek begon dan gepland. Ook hier had ik, net als bij de Albert Heijn, te maken met het opmaken van de kassa en het zorgen dat de financiële administratie aan het einde van de dag klopte. Show less

    • Vrijwilliger
      • Sep 2018 - Dec 2018

      Tijdens de drie maanden vrijwilligerswerk heb ik mij op verschillende afdelingen ingezet. Ten eerste op de conserveringsafdeling waar ik heb geleerd hoe er met verschillende objecten op een verschillende manier wordt omgegaan. Niet alleen heb ik bepaalde groepen gecategoriseerd en gezorgd voor een juiste conservering voor de komende jaren. Daarnaast heb ik ook gezorgd dat de objecten online netjes gedocumenteerd werden door bijvoorbeeld het maken van foto's. Ten tweede heb ik op de… Show more Tijdens de drie maanden vrijwilligerswerk heb ik mij op verschillende afdelingen ingezet. Ten eerste op de conserveringsafdeling waar ik heb geleerd hoe er met verschillende objecten op een verschillende manier wordt omgegaan. Niet alleen heb ik bepaalde groepen gecategoriseerd en gezorgd voor een juiste conservering voor de komende jaren. Daarnaast heb ik ook gezorgd dat de objecten online netjes gedocumenteerd werden door bijvoorbeeld het maken van foto's. Ten tweede heb ik op de educatieafdeling gewerkt, waar ik een workshop heb gemaakt voor Nederlandse studenten. Hiervoor heb ik de tentoonstelling uitvoerig bestudeerd, een workshop van een collega bijgewoond en tweemaal mee geweest met een rondleiding in het museum. Op de educatie afdeling heb ik ook geholpen met de voorbereidingen voor een internationale conferentie en inzicht gekregen in de projecten die werden opgezet. Als derde heb ik ook een interview met een overlevende getranscribeerd in het archief. Als laatste heb ik ook nog kort mogen assisteren bij de tentoonstellingsafdeling. Op deze manier heb ik een goed inzicht gekregen in alle mogelijkheden binnen dit bijzondere museum. Als vrijwilliger mochten we ook deelnemen aan de opening van een nieuwe tentoonstelling, een seminar voor journalisten en een lezing van een overlevende. Dat maakte het een bijzondere ervaring. Show less Tijdens de drie maanden vrijwilligerswerk heb ik mij op verschillende afdelingen ingezet. Ten eerste op de conserveringsafdeling waar ik heb geleerd hoe er met verschillende objecten op een verschillende manier wordt omgegaan. Niet alleen heb ik bepaalde groepen gecategoriseerd en gezorgd voor een juiste conservering voor de komende jaren. Daarnaast heb ik ook gezorgd dat de objecten online netjes gedocumenteerd werden door bijvoorbeeld het maken van foto's. Ten tweede heb ik op de… Show more Tijdens de drie maanden vrijwilligerswerk heb ik mij op verschillende afdelingen ingezet. Ten eerste op de conserveringsafdeling waar ik heb geleerd hoe er met verschillende objecten op een verschillende manier wordt omgegaan. Niet alleen heb ik bepaalde groepen gecategoriseerd en gezorgd voor een juiste conservering voor de komende jaren. Daarnaast heb ik ook gezorgd dat de objecten online netjes gedocumenteerd werden door bijvoorbeeld het maken van foto's. Ten tweede heb ik op de educatieafdeling gewerkt, waar ik een workshop heb gemaakt voor Nederlandse studenten. Hiervoor heb ik de tentoonstelling uitvoerig bestudeerd, een workshop van een collega bijgewoond en tweemaal mee geweest met een rondleiding in het museum. Op de educatie afdeling heb ik ook geholpen met de voorbereidingen voor een internationale conferentie en inzicht gekregen in de projecten die werden opgezet. Als derde heb ik ook een interview met een overlevende getranscribeerd in het archief. Als laatste heb ik ook nog kort mogen assisteren bij de tentoonstellingsafdeling. Op deze manier heb ik een goed inzicht gekregen in alle mogelijkheden binnen dit bijzondere museum. Als vrijwilliger mochten we ook deelnemen aan de opening van een nieuwe tentoonstelling, een seminar voor journalisten en een lezing van een overlevende. Dat maakte het een bijzondere ervaring. Show less

  • CREA
    • Amsterdam en omgeving, Nederland
    • Cursus scenario schrijven
      • Aug 2018 - Aug 2018

    • Netherlands
    • Retail
    • 700 & Above Employee
    • Verkoopmedewerker
      • Apr 2017 - Aug 2018

      Tijdens deze periode was ik werkzaam op de broodafdeling, waar ik alle kneepjes van het vak leerde. Het begon als bijbaan en steeds meer kreeg ik de verantwoordelijkheid over het weekend en heb ik ook de feestdagen in goede banen geleid. Daarnaast heb ik ook af en toe bijgesprongen als caissière. Tijdens deze periode was ik werkzaam op de broodafdeling, waar ik alle kneepjes van het vak leerde. Het begon als bijbaan en steeds meer kreeg ik de verantwoordelijkheid over het weekend en heb ik ook de feestdagen in goede banen geleid. Daarnaast heb ik ook af en toe bijgesprongen als caissière.

    • Freelance Blogger
      • Dec 2016 - Dec 2017

      Verschillende blogs geschreven over tentoonstellingen in musea Verschillende blogs geschreven over tentoonstellingen in musea

    • Cursus column schrijven
      • Jul 2017 - Jul 2017

    • Cursus bloggen
      • Jul 2017 - Jul 2017

    • Netherlands
    • Museums, Historical Sites, and Zoos
    • 1 - 100 Employee
    • Stagiaire
      • Sep 2016 - Jul 2017

      Tijdens mijn stage in Huis Doorn heb ik verschillende werkzaamheden verricht, waaronder het helpen met een tentoonstelling. Dit hield in dat ik contact had met musea over de hele wereld om foto's en objecten uit te lenen. Hierbij heb ik ook onderschriften geschreven en geholpen met het opzetten van de tentoonstelling in het museum. De tentoonstelling E.H. Shepard, tekenaar van Winnie-the-Pooh. Hiervoor heb ik ook geholpen met het schrijven van een artikel over de tentoonstelling in een… Show more Tijdens mijn stage in Huis Doorn heb ik verschillende werkzaamheden verricht, waaronder het helpen met een tentoonstelling. Dit hield in dat ik contact had met musea over de hele wereld om foto's en objecten uit te lenen. Hierbij heb ik ook onderschriften geschreven en geholpen met het opzetten van de tentoonstelling in het museum. De tentoonstelling E.H. Shepard, tekenaar van Winnie-the-Pooh. Hiervoor heb ik ook geholpen met het schrijven van een artikel over de tentoonstelling in een tijdschrift. Daarnaast heb ik geholpen met het opnieuw indelen en categoriseren van de bibliotheek van het museum, heb ik een middag als suppoost geholpen tijdens Living History, heb ik een dagboek getranscribeerd, maar met name ook met de andere vrijwilligers contact gehad en geholpen met hun projecten. Daarnaast met een vrijwilliger geholpen met het conserveren van de uniformen van de keizer en veel geleerd over de projecten van het museum. Show less Tijdens mijn stage in Huis Doorn heb ik verschillende werkzaamheden verricht, waaronder het helpen met een tentoonstelling. Dit hield in dat ik contact had met musea over de hele wereld om foto's en objecten uit te lenen. Hierbij heb ik ook onderschriften geschreven en geholpen met het opzetten van de tentoonstelling in het museum. De tentoonstelling E.H. Shepard, tekenaar van Winnie-the-Pooh. Hiervoor heb ik ook geholpen met het schrijven van een artikel over de tentoonstelling in een… Show more Tijdens mijn stage in Huis Doorn heb ik verschillende werkzaamheden verricht, waaronder het helpen met een tentoonstelling. Dit hield in dat ik contact had met musea over de hele wereld om foto's en objecten uit te lenen. Hierbij heb ik ook onderschriften geschreven en geholpen met het opzetten van de tentoonstelling in het museum. De tentoonstelling E.H. Shepard, tekenaar van Winnie-the-Pooh. Hiervoor heb ik ook geholpen met het schrijven van een artikel over de tentoonstelling in een tijdschrift. Daarnaast heb ik geholpen met het opnieuw indelen en categoriseren van de bibliotheek van het museum, heb ik een middag als suppoost geholpen tijdens Living History, heb ik een dagboek getranscribeerd, maar met name ook met de andere vrijwilligers contact gehad en geholpen met hun projecten. Daarnaast met een vrijwilliger geholpen met het conserveren van de uniformen van de keizer en veel geleerd over de projecten van het museum. Show less

    • Netherlands
    • Higher Education
    • 700 & Above Employee
    • Magazijnmedewerker
      • Jul 2015 - Apr 2017

      In het magazijn ontving ik aanvragen van studenten die boeken wilden uitlenen. Deze boeken zocht ik op in het magazijn en bracht ik naar mijn collega's via het systeem, zodat het boek toegankelijk was voor de studenten. Daarnaast moest ik teruggebrachte boeken weer opruimen in het magazijn. Dit gold ook voor microfiches en boeken uit de special collections. In het magazijn ontving ik aanvragen van studenten die boeken wilden uitlenen. Deze boeken zocht ik op in het magazijn en bracht ik naar mijn collega's via het systeem, zodat het boek toegankelijk was voor de studenten. Daarnaast moest ik teruggebrachte boeken weer opruimen in het magazijn. Dit gold ook voor microfiches en boeken uit de special collections.

    • Gastvrouw
      • Jun 2015 - Apr 2017

      Een aantal keren heb ik als gastvrouw gewerkt op congressen. Een aantal keren heb ik als gastvrouw gewerkt op congressen.

    • Netherlands
    • Travel Arrangements
    • 1 - 100 Employee
    • Stagair
      • Jun 2016 - Jun 2016

      Een paar weken heb ik geholpen met het organiseren van reizen, waardoor ik een kijk heb gekregen wat er bij komt kijken om dit te regelen en in goede banen te leiden. Dit hield bijvoorbeeld in het maken van een (dag)planning en contact opnemen met hotels en restaurants voor reserveringen. Een paar weken heb ik geholpen met het organiseren van reizen, waardoor ik een kijk heb gekregen wat er bij komt kijken om dit te regelen en in goede banen te leiden. Dit hield bijvoorbeeld in het maken van een (dag)planning en contact opnemen met hotels en restaurants voor reserveringen.

    • Netherlands
    • Media Production
    • 1 - 100 Employee
    • Theatermedewerker
      • Mar 2015 - Mar 2016

      Voornamelijk heb ik als parkeerwachter gewerkt, wat betekende dat ik de kassa moest beheren en inzicht en overzicht moest hebben. Voornamelijk heb ik als parkeerwachter gewerkt, wat betekende dat ik de kassa moest beheren en inzicht en overzicht moest hebben.

    • Netherlands
    • Retail
    • 700 & Above Employee
    • Winkelmedewerker
      • Mar 2010 - Sep 2015

      Tijdens mijn allereerste bijbaan heb ik geleerd om te vakken vullen, spiegelen, kassa draaien, vrachtwagen lossen, samenwerken, servicebalie lopen en klanten helpen. Verkoopkrachtig heb ik hier ook geleerd, zoals 'lege vakken verkopen niet' en dus artikelen breder gepresenteerd in het vak als het schap ernaast leeg is. Bovendien heb ik ook nieuwe producten ingedeeld, waardoor ik moet creativiteit kon gebruiken door het invakken van het product bij de juiste artikelgroep. Bovendien ook het… Show more Tijdens mijn allereerste bijbaan heb ik geleerd om te vakken vullen, spiegelen, kassa draaien, vrachtwagen lossen, samenwerken, servicebalie lopen en klanten helpen. Verkoopkrachtig heb ik hier ook geleerd, zoals 'lege vakken verkopen niet' en dus artikelen breder gepresenteerd in het vak als het schap ernaast leeg is. Bovendien heb ik ook nieuwe producten ingedeeld, waardoor ik moet creativiteit kon gebruiken door het invakken van het product bij de juiste artikelgroep. Bovendien ook het ombouwen van kopstellingen. Show less Tijdens mijn allereerste bijbaan heb ik geleerd om te vakken vullen, spiegelen, kassa draaien, vrachtwagen lossen, samenwerken, servicebalie lopen en klanten helpen. Verkoopkrachtig heb ik hier ook geleerd, zoals 'lege vakken verkopen niet' en dus artikelen breder gepresenteerd in het vak als het schap ernaast leeg is. Bovendien heb ik ook nieuwe producten ingedeeld, waardoor ik moet creativiteit kon gebruiken door het invakken van het product bij de juiste artikelgroep. Bovendien ook het… Show more Tijdens mijn allereerste bijbaan heb ik geleerd om te vakken vullen, spiegelen, kassa draaien, vrachtwagen lossen, samenwerken, servicebalie lopen en klanten helpen. Verkoopkrachtig heb ik hier ook geleerd, zoals 'lege vakken verkopen niet' en dus artikelen breder gepresenteerd in het vak als het schap ernaast leeg is. Bovendien heb ik ook nieuwe producten ingedeeld, waardoor ik moet creativiteit kon gebruiken door het invakken van het product bij de juiste artikelgroep. Bovendien ook het ombouwen van kopstellingen. Show less

    • Stagiair
      • Jun 2012 - Jun 2012

      Meelopen met de redactie en zelf artikelen geschreven die zijn gepubliceerd in de krant Meelopen met de redactie en zelf artikelen geschreven die zijn gepubliceerd in de krant

    • Allround camping medewerkster
      • Jul 2011 - Jul 2011

      Verschillende werkzaamheden op de camping, zoals kinderactiviteiten, meehelpen in de campingwinkel, meehelpen in het restaurant, pizza/patat bezorgen bij gasten op de campingplaats, kampeertenten voorbereiden voor gasten, wassen draaien. Een goed beeld gekregen wat er allemaal speelt op een camping in het hoogseizoen. Verschillende werkzaamheden op de camping, zoals kinderactiviteiten, meehelpen in de campingwinkel, meehelpen in het restaurant, pizza/patat bezorgen bij gasten op de campingplaats, kampeertenten voorbereiden voor gasten, wassen draaien. Een goed beeld gekregen wat er allemaal speelt op een camping in het hoogseizoen.

Education

  • Universiteit van Amsterdam
    Master-graad, Geschiedenis
    2015 - 2018
  • Universiteit Leiden
    Bachelorgraad, Geschiedenis
    2012 - 2015
  • Bonaventuracollege
    Gymnasium
    2005 - 2012

Community

You need to have a working account to view this content. Click here to join now