Silvia Broeke

Coördinator at Hulpdienst Nijmegen
  • Claim this Profile
Contact Information
us****@****om
(386) 825-5501
Location
NL

Topline Score

Topline score feature will be out soon.

Bio

Generated by
Topline AI

You need to have a working account to view this content.
You need to have a working account to view this content.

Experience

    • Netherlands
    • Non-profit Organization Management
    • 1 - 100 Employee
    • Coördinator
      • Sep 2011 - Present

      Stichting Hulpdienst Nijmegen is in de jaren '50 opgericht als de eerste Hulpdienst in Nederland en wil ertoe bijdragen dat mensen onder moeilijke omstandigheden met aanvullende ondersteuning zo lang mogelijk zelfstandig in hun thuissituatie kunnen blijven wonen. De Hulpdienst zet in Nijmegen momenteel ruim 260 vrijwilligers in bij meer dan 550 cliënten. De vrijwilligers bieden praktische hulp en mantelzorgondersteuning in de vorm van bezoek, boodschappen, wandelen, vervoer en/of begeleiding, eenvoudig tuinonderhoud, kleine klusjes etc. Mijn werkzaamheden als coördinator bestaan voornamelijk uit bemiddeling tussen vrijwilligers en cliënten, PR en werving, contact onderhouden met vrijwilligers, cliënten en professionals, informatie en voorlichting geven over de Hulpdienst en vrijwilligerswerk, verbindingen leggen tussen formele en informele zorg, contacten onderhouden met samenwerkende organisaties, en actief meedenken over de koers en het beleid van de Hulpdienst.

    • Medewerker Advies&Consultancy
      • Mar 2008 - Feb 2011

      Bij OSG ben ik als medewerker Advies (voorheen bestuur- en managementondersteuning) verantwoordelijk geweest voor het adviseren en ondersteunen van schoolbesturen op het gebied van regelgeving, uiteenlopende HRM activiteiten en personeelsbeheer. Daarnaast heb ik mij bezig gehouden met de controlecyclus van het destijds nieuw vorm te geven Innovatieplatform. Bij OSG ben ik als medewerker Advies (voorheen bestuur- en managementondersteuning) verantwoordelijk geweest voor het adviseren en ondersteunen van schoolbesturen op het gebied van regelgeving, uiteenlopende HRM activiteiten en personeelsbeheer. Daarnaast heb ik mij bezig gehouden met de controlecyclus van het destijds nieuw vorm te geven Innovatieplatform.

    • Reisadviseur en medewerker scholing/coaching
      • Jan 2001 - Feb 2008

      Bij SNP Natuurreizen heb ik, naast mijn functie als reisadviseur, werkprocedures ontwikkeld en toegankelijk gemaakt. Tevens heb ik een nieuw scholingsprogramma voor reisadviseurs ontwikkeld. Daarop aansluitend heb ik met veel enthousiasme nieuwe medewerkers opgeleid en gecoacht. Daarnaast heb ik samen met twee collega’s de Ondernemingsraad opgericht en vorm gegeven. Bij SNP Natuurreizen heb ik, naast mijn functie als reisadviseur, werkprocedures ontwikkeld en toegankelijk gemaakt. Tevens heb ik een nieuw scholingsprogramma voor reisadviseurs ontwikkeld. Daarop aansluitend heb ik met veel enthousiasme nieuwe medewerkers opgeleid en gecoacht. Daarnaast heb ik samen met twee collega’s de Ondernemingsraad opgericht en vorm gegeven.

    • Netherlands
    • Education Administration Programs
    • 1 - 100 Employee
    • Onderzoeker in opleiding (Culturele en Sociale Antropologie)
      • Aug 1999 - Aug 2000

      Als Onderzoeker in Opleiding bij de sectie Culturele en Sociale Antropologie en Ontwikkelingsstudies heb ik onderzoek verricht in Nieuw-Zeeland. Tot mijn werkzaamheden behoorden: projectmanagement, ontwerpen en voorbereiden van onderzoeksvoorstel, aanvraag en onderhoud van externe subsidies en administratiebeheer, verrichten van veldonderzoek in Nieuw-Zeeland, presenteren van onderzoeksmateriaal aan belanghebbenden en vakgenoten, publiceren van wetenschappelijke artikelen. Als Onderzoeker in Opleiding bij de sectie Culturele en Sociale Antropologie en Ontwikkelingsstudies heb ik onderzoek verricht in Nieuw-Zeeland. Tot mijn werkzaamheden behoorden: projectmanagement, ontwerpen en voorbereiden van onderzoeksvoorstel, aanvraag en onderhoud van externe subsidies en administratiebeheer, verrichten van veldonderzoek in Nieuw-Zeeland, presenteren van onderzoeksmateriaal aan belanghebbenden en vakgenoten, publiceren van wetenschappelijke artikelen.

    • Projectleider en coördinator
      • Nov 1997 - Aug 1999

      In de tijd die nodig was om mijn onderzoeksvoorstel te schrijven voor de Radboud Universiteit heb ik als vrijwilliger gewerkt bij de NGO het Nederlands Centrum voor Inheemse Volken (NCIV) in Amsterdam. Tot mijn werkzaamheden behoorden het coördineren van de afdeling Oceanië, projectleider van de NCIV Jongeren Voorlichtingscampagne 1998, medewerker van het NCIV tijdschrift Indigo. In de tijd die nodig was om mijn onderzoeksvoorstel te schrijven voor de Radboud Universiteit heb ik als vrijwilliger gewerkt bij de NGO het Nederlands Centrum voor Inheemse Volken (NCIV) in Amsterdam. Tot mijn werkzaamheden behoorden het coördineren van de afdeling Oceanië, projectleider van de NCIV Jongeren Voorlichtingscampagne 1998, medewerker van het NCIV tijdschrift Indigo.

Education

  • Radboud University
    drs, Culturele en sociale antropologie
    1993 - 1997
  • B.C. Schöndeln
    1986 - 1992

Community

You need to have a working account to view this content. Click here to join now