Rogier Dittner

Senior Cloud Consultant at Skysource
  • Claim this Profile
Contact Information
us****@****om
(386) 825-5501
Location
Wissenkerke, Zeeland, Netherlands, NL

Topline Score

Topline score feature will be out soon.

Bio

Generated by
Topline AI

5.0

/5.0
/ Based on 5 ratings
  • (5)
  • (0)
  • (0)
  • (0)
  • (0)

Filter reviews by:

Taco Hettema

Rogier is een techneut, een Engineer/Technisch Architect met een ongelofelijke hoeveelheid parate kennis die hij ook nog eens in de praktijk weet toe te passen. Zet Rogier in zijn kracht en hij is ontzettend waardevol voor een bedrijf of afdeling. Of het nu Windows Server 2016 (bij voorkeur core ;-)) is, SQL, System Center, SCRUM, powershell of andere scripts, Rogier weet hoe het werkt en hoe je het het beste inzet. Door zijn brede basis is hij in staat om heel snel nieuwe dingen te leren en toe te passen, altijd ondersteund door feiten. Van ontwerp tot en met implementatie,geef Rogier de ruimte en het regelt het.

Robert P. Cadogan

Ik heb Rogier leren kennen als een bevlogen docent met een heel veel kennis, die hij op unieke wijze uitstekend kan overbrengen op zijn cursisten. Tevens heb ik het genoegen gehad om met Rogier, in de rol van consultant, samen te mogen werken. Rogier werkwijze, als docent en consultant, kan kortweg omschreven worden als accuraat, efficiënt en resultaat gericht. Het is voor een techneut een verademing en een genot om met Rogier te sparren over technische vraagstukken en toepassingen.

Marcel Joosten

In de korte tijd die ik Rogier nu ken heeft hij al een zeer professionele indruk achter gelaten. Rogier is een consultant met een enorm kennisgebied en verantwoordelijkheidsgevoel. Hij is een consultant die perfect in staat is om met een technische "Helicopter view" samen met de projectmanager in projecten te acteren.

You need to have a working account to view this content.
You need to have a working account to view this content.

Experience

Community

You need to have a working account to view this content. Click here to join now