Mark Misana

Operationeel directeur at Gro-Tech
  • Claim this Profile
Contact Information
us****@****om
(386) 825-5501
Location
NL

Topline Score

Topline score feature will be out soon.

Bio

Generated by
Topline AI

You need to have a working account to view this content.
You need to have a working account to view this content.

Experience

    • Indonesia
    • Software Development
    • 1 - 100 Employee
    • Operationeel directeur
      • Jan 2023 - Present
    • Bedrijfsleider
      • Aug 2007 - Present

      Gro-Tech bedrijfskeuktechniek is volledig gespecialiseerd in het ontwerpen, leveren en onderhouden van bedrijfskeuken installaties. Deze installaties worden geleverd bij overheden, zorginstellingen, retail, horeca, scheepvaart en bedrijfsrestaurants. De bedrijfskeukenmarkt is volop in beweging; van een professionele leverancier mag meer worden verwacht dan enkel het leveren en installaren van kookketels of vaatwassers: Regelmatig worden de adviseurs van Gro-Tech ingeschakeld om de complete voedselvestrekking in kaart te brengen om vervolgens een optimalisatie door te voeren. Trefzekere analyses en oplossingsgerichte rapportages liggen hieraan ten grondslag. Het Gro-Tech team staat uit een slagvaardige ploeg van enthousiaste en gedreven teamplayers die continu streven naar het verbeteren van onze kwaliteit en dienstverlening. Deskundigheid, ervaring en daadkracht zijn doorslaggevende kenmerken. Vanaf de start in 1999 is Gro-Tech langzaam maar zeker uitgegroeid tot een stabiele factor in de Nederlandse Grootkeukensector. Door gestage uitbreiding en inovatie verwachten we voor de komende jaren een stabiele groei en verder professionalisering van onze organisatie. Kan Gro-Tech iets voor u betekenen? Wij zijn u graag van dienst.

    • Bedrijfsleider
      • Jan 2020 - Present

      KlimaTeam is de specialist op het gebied van ventilatiesystemen, of het nu gaat om grootkeuken ventilatie als om luchtbehandeling in de verkoopruimte. Door de specialistische kennis die KlimaTeam door de jaren heeft opgebouwd is een uitgebreid programma van ventilatiesystemen ontstaan. Met maatwerkoplossingen op het gebied van complete ventilatiesystemen en ontgeuringstechnieken heeft Klimateam zich ontwikkeld als een toonaangevend specialist op luchtbehandeling. KlimaTeam is de specialist op het gebied van ventilatiesystemen, of het nu gaat om grootkeuken ventilatie als om luchtbehandeling in de verkoopruimte. Door de specialistische kennis die KlimaTeam door de jaren heeft opgebouwd is een uitgebreid programma van ventilatiesystemen ontstaan. Met maatwerkoplossingen op het gebied van complete ventilatiesystemen en ontgeuringstechnieken heeft Klimateam zich ontwikkeld als een toonaangevend specialist op luchtbehandeling.

    • Bedrijfsleider
      • Jan 2019 - Present

      Het leveren van totaalconcepten is één van onze sterke punten. Heeft u alleen een idee of weet u precies wat u wilt? In beide gevallen kunt u bij ons terecht. Al dan niet in samenwerking met een interieur- of binnenhuisarchitect maken we een ontwerp. Uw wensen en behoeften staan hierbij centraal en aan alle aspecten op het gebied van interieur wordt gedacht. Vloer, meubilair, wand- en raamdecoratie en verlichting. We nemen de zorg compleet uit handen en zorgen dat op tijd en binnen budget uw interieur naar wens wordt opgeleverd.

Community

You need to have a working account to view this content. Click here to join now