Lotte Sandgrav

Projektleder at Helsingør Kommunes Biblioteker
  • Claim this Profile
Contact Information
us****@****om
(386) 825-5501
Location
Copenhagen, Capital Region, Denmark, DK

Topline Score

Topline score feature will be out soon.

Bio

Generated by
Topline AI

You need to have a working account to view this content.
You need to have a working account to view this content.

Experience

    • Libraries
    • 1 - 100 Employee
    • Projektleder
      • 2016 - Present

      Projektleder på to store projekter:1. Ansvar for at styrke partnerskabet mellem skoler og bibliotek. Herunder etablere samarbejds- og kommunikationsplan med skolerne om i fællesskab at inspirere eleverne til øget læselyst og større informationssøgnings-kompetencer. Har nu fast forankret samarbejde med 13 af kommunens 16 skoler hvor vi med fælles økonomi og ressourcer løser en fælles opgave. I skoleåret 2019/20 deltager forventeligt 8000 elever i vores samlede tilbud.2. Ansvar for at redefinere et af vores lokalbiblioteker med ny profil, som skal skabe gennemgribende forandring indenfor alle områder af bibliotekets virke. Herunder ombygning, nyindretning, udvikling af nyt indhold og nye roller for personalet. Show less

    • Teamkoordinator for bibliotekarteamet på Espergærde Bibliotek
      • 2014 - 2016

      Ansvarlig for den daglige drift og koordinering af Espergærde Bibliotek. Ansvarlig for at etablere team formidling, som tidligere bestod af to teams. Skemalægger for bibliotekarteamet. Projektleder for ”byens hus”, hvor opgaven var at har etablere nye partnerskaber samt for flere større og mindre projekter. Har derudover deltaget i almindelige driftsopgaver på lige fod med de øvrige bibliotekarer i teamet, herunder udlånsvagter, materialepleje, undervisningsopgaver, udstillinger med formidling af materialer, planlægning og afholdelse af arrangementer, fremstilling af plakater, opdatering af hjemmeside m.m. Show less

    • Speciallærer, skemalægger og læsevejleder
      • 2009 - 2014

      Undervisning af elever med mangeartede vanskeligheder. Samarbejde på tværs af faggrupper, lærere, pædagoger, socialrådgivere, psykologer. Ansvarlig for udarbejdelse af læseplaner på skole-, klasse- og individuelt niveau på to institutioner. Vejledning af kolleger, ledelse og forældre i læsning på de to institutioner. Ansvarlig for skemalægning for lærere og elever. Ansvarlig for at udfærdige udviklingsplaner for eleverne og holde opfølgningsmøder med forældre og eksternt personale. Undervisning af elever med mangeartede vanskeligheder. Samarbejde på tværs af faggrupper, lærere, pædagoger, socialrådgivere, psykologer. Ansvarlig for udarbejdelse af læseplaner på skole-, klasse- og individuelt niveau på to institutioner. Vejledning af kolleger, ledelse og forældre i læsning på de to institutioner. Ansvarlig for skemalægning for lærere og elever. Ansvarlig for at udfærdige udviklingsplaner for eleverne og holde opfølgningsmøder med forældre og eksternt personale.

    • Lærer og skemalægger
      • 2005 - 2009

      Ansvarlig for planlægning og koordinering af undervisning og skemalægning. Undervisning i mange forskellige fag, matematik, biologi, geografi, kristendomskundskab, historie, natur/teknik og musik. Koordinator og tovholder i teamsamarbejde samt ansvarlig for mødeafholdelse for både lærere, forældre og elever. Uddannet skemalægger. Udarbejdede og koordinerede skemaer for skolens 65 lærere og knap 800 elever. Ansvarlig for planlægning og koordinering af undervisning og skemalægning. Undervisning i mange forskellige fag, matematik, biologi, geografi, kristendomskundskab, historie, natur/teknik og musik. Koordinator og tovholder i teamsamarbejde samt ansvarlig for mødeafholdelse for både lærere, forældre og elever. Uddannet skemalægger. Udarbejdede og koordinerede skemaer for skolens 65 lærere og knap 800 elever.

    • Speciallærer
      • 2002 - 2005

      Kontaktperson, med ansvar for udarbejdelse af individuelle handleplaner for elever med særlige behov. Underviste og førte til eksamen i dansk, matematik og engelsk. Individuel skemalægning for elever og lærere. Kontaktperson, med ansvar for udarbejdelse af individuelle handleplaner for elever med særlige behov. Underviste og førte til eksamen i dansk, matematik og engelsk. Individuel skemalægning for elever og lærere.

    • Lærer
      • 1999 - 2002

      Underviste fra 1.-9. klasse i stort set alle fag. Førte til eksamen i matematik og fysik/kemi. Underviste fra 1.-9. klasse i stort set alle fag. Førte til eksamen i matematik og fysik/kemi.

Education

  • IBC International Business College
    IPMA-registreret projektlederuddannelse
    2017 - 2017
  • Professionshøjskolen UCC
    Diplomuddannelse, Læsevejledning
    2011 - 2012
  • Århus Dag- og Aftenseminarium
    Læreruddannelse
    1995 - 1999
  • Viby Gymnasium og HF-center
    HF-eksamen
    1992 - 1994

Community

You need to have a working account to view this content. Click here to join now