Hakkı Kalaycı

software information system project manager at IWCC / Indigo White Clothing Co.
  • Claim this Profile
Contact Information
us****@****om
(386) 825-5501
Location
Istanbul, Istanbul, Turkey, TR

Topline Score

Topline score feature will be out soon.

Bio

Generated by
Topline AI

You need to have a working account to view this content.
You need to have a working account to view this content.

Experience

    • Türkiye
    • Textile Manufacturing
    • 1 - 100 Employee
    • software information system project manager
      • May 2022 - Present

      Eroğlundan dan ayrılıp yeni işime başladim. Her ayrılık yeni başlangıçlara kapı açarmış. Geride bıraktığım tüm arkadaşlarıma sevgilerimi gönderiyorum. indigoWhite da wintex programı her geçen gün daha iyi yerlere gelmektedir. Yeni arkadaşlar bu sürece katkısı büyük olmuştur. Eroğlundan dan ayrılıp yeni işime başladim. Her ayrılık yeni başlangıçlara kapı açarmış. Geride bıraktığım tüm arkadaşlarıma sevgilerimi gönderiyorum. indigoWhite da wintex programı her geçen gün daha iyi yerlere gelmektedir. Yeni arkadaşlar bu sürece katkısı büyük olmuştur.

    • Textile Manufacturing
    • 200 - 300 Employee
    • Information System Technologies
      • Apr 2000 - May 2022

      İstanbul , Çorlu , Aksaray ve Mısır fabrikalarımızda Okan Sökmen Yazılım Geliştirme programı kullanılmaktadır. Nisan 2000 tarihinden itibaren hız kesmeden devam eden bir sürecin her aşamasında büyük emek sarf ediyoruz. Sıfırdan aldığımız bu projenin bugünlere gelmesinde haklı gurur yaşıyoruz. programın yönetiminde özverili çalışmanın sonucu olarak 22 seneyi devirmemize rağmen hala programda yenilikler yapmaktayız. Her geçen gün daha da güzel şeyler yapmaktayız. Dokuma ve Örme firmamız olmak üzere 5 lokasyon da kullanılan programımız hemen hemen her alanlarda kullanılmaktadır. Numune aşamasından başlayıp finişe kadar tüm alanları kayıt altına almaktayız. Kısaca modüller imiz, Maliyet, Numune, ModelKartı, Reçete, Üretim Rotası, Planlama, Stok Kartları, Satınalma, İhtiyaç Formları, Onay Formları, Malzeme takip , Stok hareketleri, Üretim hareketleri, Yıkama, Ar-Ge, Sevkiyat dır. Kumaş toplarımız sisteme girildikten sonra yapılan çekmezlik ve lot testlerden sonra pastal programımızla sanal kesim yaparak gerçek kesimden önce çıkacak sonucu önceden görmekteyiz.Bu modül bizlere büyük avantaj sağlamıştır. Sistem çok komplike ve kullanıcı dostudur. Ayrıca programı destekleyecek bir çok ara modüllerimiz de vardır. Bu modüllere ait online çalışan sayısız raporlama ile desteklenmektedir. Modüller arası geçişler çok pratik olduğundan saniyeler içinde diğer modüllerle bağlantı yapabilmek ayrıca bize hız kazandırmaktadır. Ayrıca bitmiş ama kademe kademe devreye aldığımız projelerimiz de vardır. Çok güzel bir arayüz sayesinde kullanım kolaylığı sağlanmıştır. Web raporlarımız ile her lokasyondan anlık raporları alarak karar verme sürecinde zamanı lehimize çevirmekteyiz. .Sayfalarca yazabilirim lakin kısaca durum budur. Son olarak okuyan arkadaşlara mesajım "bir işi severek yapıyorsanız vede özveri de bulunuyorsanız her iş de başarı sağlarsınız. Her şeye rağmen ve her engele rağmen işinize odaklanın. Her hatadan ders alın" Show less

  • Kaan Tekstil
    • İstanbul, Türkiye,Güneşli
    • Bilgi Sistem Teknolojileri
      • Oct 1996 - Jun 1997

      YA-GE yazılım Geliştirme ve Tekstil programının sorumluluğu. Programın firmada en iyi şekilde işlerliğinin sağlanması. Her türlü Hardware ve Software sorunların giderilmesi. YA-GE Programın firmaya adaptasyonu, geliştirilmesi ve işlerliğinin sağlanması. İmalat ve Boyahane entegrasyonun sağlaması. YA-GE yazılım Geliştirme ve Tekstil programının sorumluluğu. Programın firmada en iyi şekilde işlerliğinin sağlanması. Her türlü Hardware ve Software sorunların giderilmesi. YA-GE Programın firmaya adaptasyonu, geliştirilmesi ve işlerliğinin sağlanması. İmalat ve Boyahane entegrasyonun sağlaması.

  • Ezgi Giyim
    • İstanbul, Türkiye,Çağlayan
    • Bilgi Sistem Teknolojileri / Planlama Müdürü
      • Sep 1995 - Oct 1996

      Firmamız da Ya-Ge yazılım Geliştirme ve Tekstil programının kurulumundan işleyişine kadar olan tüm sorumluluk . Daha sonra firmanın Planlama müdürlüğünün atandıktan sonra imalatın tüm süreçlerinde sorumluluk aldım.Ayrıca mağazamızın barkod'lu takibinin yapılmasında ve yönetiminde bulundum. Ayrıca firmanın Bilgi Sistemi ile de yakından ilgilendim. Daha sonra küçülmeye gidince ayrılmak zorunda kaldım. Firmamız da Ya-Ge yazılım Geliştirme ve Tekstil programının kurulumundan işleyişine kadar olan tüm sorumluluk . Daha sonra firmanın Planlama müdürlüğünün atandıktan sonra imalatın tüm süreçlerinde sorumluluk aldım.Ayrıca mağazamızın barkod'lu takibinin yapılmasında ve yönetiminde bulundum. Ayrıca firmanın Bilgi Sistemi ile de yakından ilgilendim. Daha sonra küçülmeye gidince ayrılmak zorunda kaldım.

  • İkiler Tekstil
    • İstanbul, Türkiye,Merter
    • Üretim Planlama müdürü
      • Apr 1994 - Aug 1995

      Örme ve Triko üretimi Wintex Tekstil programı uzmanı ve Planlama müdürlüğü. Bar-kodlu üretim takibi , Siparişlerin planlaması, Mağaza ile entegre çalışmasının sağlamaması. Siparişin alımından - Sevkıyatına kadar geçen süreç. Örme ve Triko üretimi Wintex Tekstil programı uzmanı ve Planlama müdürlüğü. Bar-kodlu üretim takibi , Siparişlerin planlaması, Mağaza ile entegre çalışmasının sağlamaması. Siparişin alımından - Sevkıyatına kadar geçen süreç.

    • Holding Companies
    • 1 - 100 Employee
    • Planlama ve İmalat müdür yrd
      • Jan 1993 - Oct 1994

      Akkanat Holding / Durhal Tekstil Üretim Planma ve İmalat müdür yardımcılığı Wintex Tekstil programı uzmanı Ön maliyet, satın alma, örme ,boya takibi, bunların partilenmesi, sipariş süreçlerinin takibi , sevkıyatı dahil tüm süreçlerin de bulunmak. Malzemenin örme ve boyahanede ki tüm süreçlerin takibi ve onaylarının verilmesi. Malzemenin alımından üretimine kadar geçen süreçlerinde bulunmak. Bunların okeylerinin verilmesi. Siparişin alımından sevkıyatına kadar geçen tüm süreçleri. Akkanat Holding / Durhal Tekstil Üretim Planma ve İmalat müdür yardımcılığı Wintex Tekstil programı uzmanı Ön maliyet, satın alma, örme ,boya takibi, bunların partilenmesi, sipariş süreçlerinin takibi , sevkıyatı dahil tüm süreçlerin de bulunmak. Malzemenin örme ve boyahanede ki tüm süreçlerin takibi ve onaylarının verilmesi. Malzemenin alımından üretimine kadar geçen süreçlerinde bulunmak. Bunların okeylerinin verilmesi. Siparişin alımından sevkıyatına kadar geçen tüm süreçleri.

  • YaGe Yazılım Geliştirme
    • İstanbul, Türkiye,Mecisiyeköy
    • Bilgi Sistem ve Destek
      • Jul 1990 - Dec 1992

      Wintex Tekstil Tekstil Üretim Proğramı eğitim ve danışmanlığı Hardware & Software kurulum ve desteği . Programın içeriği : Program her türlü tekstil ve konfeksiyon üretimini, mal ve para bazında en ince detayına kadar planlamak ve takip etmek amacı ile hazırlanmış bir sistemdir. Program 80 şirkette yapılan analizler ile beslenmiştir. Üretimi Türkiye'de gerçekleştiği şekilde takip edilecek şekilde yazılmıştır. Programın ana bölümleri ; Ön Maliyet,Ön Sipariş, Sipariş kartı, Model Kartı, Stok Kartları , Üretim Malzeme Reçetesi, Üretim Akışı,Planlama, Malzeme iş emri ,Üretim iş emri, Stok Hareketleri , Kalite Kontrol ,Üretim Hareketleri, Sevkiyat hareketleri , Çeki Listeleri ,Son maliyet, İthalat, İhracat modülleri den oluşmaktadır. Ayrıca bunların raporlanması için raporlama modülü , Rapor Jeneratörü bulunmaktadır. Programın eğitimi , danışmanlık hizmeti ve her türlü sorunlarının çözümü, isteklerinin yapılması kadar geçen tüm süreçler. Show less

Community

You need to have a working account to view this content. Click here to join now