Géza Szabó

at Ecofleet Hungary
  • Claim this Profile
Contact Information
us****@****om
(386) 825-5501
Location
Hungary, HU

Topline Score

Topline score feature will be out soon.

Bio

Generated by
Topline AI

You need to have a working account to view this content.
You need to have a working account to view this content.

Experience

    • Hungary
    • Software Development
    • 1 - 100 Employee
      • Jan 2019 - Present

      Ecofleet flottamenedzsment és team menedzsment – www.ecofleet.com - megoldásokra specializálódott nemzetközi csapat. Célunk a flották és a munkafolyamatok optimalizálása, mellyel partnereink csökkenthetik költségeiket és növelhetik jövedelmüket.Az Ecofleet mintegy 22 országban, több mint 80.000 jármű számára nyújt telematikai szolgáltatást, amellyel piacvezető Kelet-Európában, Skandináviában és a Balti államokban a flottamenedzsment területén.Üzleti partnerként és szolgáltatóként is a kiemelkedő színvonalú, professzionális és ügyfélközpontú szolgáltatásnyújtásra törekszünk. A standard járműkövetési szolgáltatások mellett partnereink egyedi igényeire is megoldást találunk.Az Ecofleet által kínált szolgáltatások biztosítják, hogy a flottája körüli napi rutinfeladatok automatizáltan működhessenek, illetve, hogy Ön könnyen kezelhető, érthető adatokat és statisztikákat kaphasson járműparkja teljesítményéről.Legújabb szolgáltatásunk a tengelysúlymérés, mellyel még hatékonyabban tudja menedzselni flottáját, és elkerülheti az esetleges bírságokat!Minőséget, biztonságot és hatékonyságot viszünk a mindennapokba. Show less

      • Sep 2018 - Dec 2018

      GPS alapú járműkövető és vezetéstámogató rendszert és az ezekhez tartozó kiegészítők értékesítése, meglévő és új Ügyfeleknek.Eredetileg hunting feladatok ellátására vettek fel, de mivel elég sok meglévő Ügyfelet kaptam, így a feladatköröm kibővült farming tevékenységgel is.

    • Sales Representative
      • Apr 2017 - Aug 2018

      Feladatok: meglévő ügyfélkör, partnerek rendszeres látogatása (Bács-Kiskun északi és Pest megye déli részén közel 150 üzlet), cég termékeinek bemutatása, értékesítése, kitűzött értékesítési célok elérése, új üzleti lehetőségek keresése, piaci információk gyűjtése, továbbítása, különböző értékesítési csatornák összefogása, partnerkapcsolatok fejlesztése a munkával összefüggő adminisztrációs tevékenységek elvégzése, jelentés a kereskedelmi vezető felé. Feladatok: meglévő ügyfélkör, partnerek rendszeres látogatása (Bács-Kiskun északi és Pest megye déli részén közel 150 üzlet), cég termékeinek bemutatása, értékesítése, kitűzött értékesítési célok elérése, új üzleti lehetőségek keresése, piaci információk gyűjtése, továbbítása, különböző értékesítési csatornák összefogása, partnerkapcsolatok fejlesztése a munkával összefüggő adminisztrációs tevékenységek elvégzése, jelentés a kereskedelmi vezető felé.

    • Norway
    • Telecommunications
    • 700 & Above Employee
      • 2015 - 2016

      Feladatok: Nyugat Magyarország SoHo értékesítésének felügyelete. Telenor és Telenor Partner üzletek értékesítőinek tréningelése és folyamatos tanácsadás, támogatás. Prezentációk készítése. Új értékesítők betanítása. Állandó kapcsolattartás 15 SoHo ügyfélmenedzserrel, velük ügyféltalálkozók szervezése, lebonyolítása. Tervteljesítés ösztönzése és követése. Aktív részvétel az ajánlatok elkészítésében, tartalmi és formai követelmények betartatása. Vezetőim felé riportok, visszajelzések küldése, havi beszámolók készítése. Show less

      • 2014 - 2015

      Feladatok: 11-15 fő Partneri SoHo ügyfélmenedzser koordinálása, támogatása, részükre tréningek szervezése. Tervek menedzselése, akciótervek, riportok, prezentációk készítése és előadása, 7 Telenor tulajdonú üzletben SoHo Zártkörű ajánlatok leoktatása és folyamatos támogatás nyújtása az összes értékesítőnek. Ezen 7 üzletben lévő 2-2 SoHo értékesítőivel és vezetőivel állandó kapcsolattartás. Nem SoHo-s üzletek kérdéseinek megválaszolása és folyamatok segítése.

      • 2013 - 2014

      Feladatok: 10 üzlet működésének koordinálása, támogatása Bács-Kiskun megyében. Akciótervek, riportok készítése. Új értékesítők interjúztatása, felvétele. Az üzletek felszereltségének, megjelenésének és az értékesítők munkájának és megjelenésének ellenőrzése. Kapcsolattartás partnerekkel és az üzletek vezetőivel.

      • 2012 - 2013

      10-15 fő Partneri SoHo ügyfélmenedzser koordinálása, támogatása, részükre tréningek szervezése. Tervek menedzselése, akciótervek, riportok, prezentációk készítése és előadása. Folyamatos kapcsolattartás az értékesítőkkel.

      • May 2011 - 2012

      Feladatok: A kis- és közepes vállalati ügyfelek teljeskörű kiszolgálása, részükre történő információnyújtás. Aktív kapcsolattartás a meglévő ügyfelekkel, további új potenciális ügyfelek megtalálása.

    • Sales Representative
      • 2007 - Apr 2011

      Feladatok: Az üzletet személyesen felkereső ügyfelek szakszerű és udvarias kiszolgálása. A Telenor szolgáltatásainak és termékeinek értékesítése. A teljes portfóliójának ismerete, az ehhez szükséges szakmai tudás és számítógépes alkalmazások használatának elsajátítása. Az iparági változások miatt folyamatos tanulás, önfejlesztés. Adminisztrációs feladatok ellátása. Feladatok: Az üzletet személyesen felkereső ügyfelek szakszerű és udvarias kiszolgálása. A Telenor szolgáltatásainak és termékeinek értékesítése. A teljes portfóliójának ismerete, az ehhez szükséges szakmai tudás és számítógépes alkalmazások használatának elsajátítása. Az iparági változások miatt folyamatos tanulás, önfejlesztés. Adminisztrációs feladatok ellátása.

Community

You need to have a working account to view this content. Click here to join now