EMRE YILMAZ

Certified Public Accountant at Granit Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirlik A.Ş.
  • Claim this Profile
Contact Information
us****@****om
(386) 825-5501
Location
TR

Topline Score

Topline score feature will be out soon.

Bio

Generated by
Topline AI

You need to have a working account to view this content.
You need to have a working account to view this content.

Credentials

  • Serbest Muhasebeci Mali Müşavir
    Türmob
    Feb, 2018
    - Oct, 2024

Experience

    • Certified Public Accountant
      • Apr 2018 - Present

      Farklı sektörlerden sorumluluğumda bulunan ve bünyelerinde muhasebe ekip ve sistemlerinin kurulu olduğu şirketlerin denetimlerini yapmak. Mali danışmanlık hizmeti vermek. Muhasebe ekibinin gelişimini sağlamak için eğitimler vermek. Ücret bordolarını hazırlamak. Sgk bildirgeleri ve tüm vergi beyannamelerini hazırlayıp göndermek. E-defter beratlarını almak. Yabancı ortaklı firmaların yurtdışı finansal raporlarını hazırlamak. Farklı sektörlerden sorumluluğumda bulunan ve bünyelerinde muhasebe ekip ve sistemlerinin kurulu olduğu şirketlerin denetimlerini yapmak. Mali danışmanlık hizmeti vermek. Muhasebe ekibinin gelişimini sağlamak için eğitimler vermek. Ücret bordolarını hazırlamak. Sgk bildirgeleri ve tüm vergi beyannamelerini hazırlayıp göndermek. E-defter beratlarını almak. Yabancı ortaklı firmaların yurtdışı finansal raporlarını hazırlamak.

    • Muhasebe Uzmanı
      • Sep 2014 - Jul 2017

      Günlük banka işlemlerinin ve muhasebe kayıtlarının gerçekleştirilmesi. E-fatura e-defter işlemlerinin takip edilmesi (e-fatura alım-gönderim e-defter kontrolü ve gibe yüklenmesi) Banka,ticaret odası,vergi dairesi işlenlerinin takibi.Ay sonu ve yıl sonu kapama işlemlerinin yapılması.(amortisman kayıtları maliyet yansıtmaları kur farkı kayıtlarının yapılması) aylık beyannamelerin hazırlanması (kdv-kdv2-muhtasar-geçici vergi). Üst yönetimin istemiş olduğu raporlamaların yapılması(bilanço-gelir tablosu,proje gelir-gider raporları,ödeme listelerinin hazırlanması ve ödemelerin gerçekleştirilmesi)

    • Muhasebe Yetkilisi
      • May 2008 - Jul 2014

      MUHASEBE KAYITLARININ YAPILMASI. DÖNEM BAŞI VE DÖNEM SONU İŞLEMLERİNİN YAPLMASI KAPANIŞ KAYITLARININ GERÇEKLEŞTİRİLMESİ. MALİ TABLOLARIN HAZIRLANMASI. KDV-MUHTASAR-GEÇİCİ VERGİ-YILLIK GELİR VERGİSİ-KURUMLAR VERGİSİ-BA-BS FORMLARININ HAZIRLANARAK GÖNDERİLMESİ. İTHALAT VE İHRACAT İŞLEMLERİNİN MUHASEBELEŞTİRİLMESİ KDV İADE İŞLEMLERİNİN TAKİP EDİLMESİ. SGK ÜCRET BORDROLARININ HAZIRLANMASI. İŞE GİRİŞ VE ÇIKIŞ BİLDİRGELERİNİN DÜZENLENiP ONAYLANMASI. VERGİ DAİRESİ-SGK VE TİCARET ODASI İŞLEMLERİNİN TAKİP EDİLMESİ BUNUNLA İLGİLİ YAZIŞMALAR VE NETİCELERİNİN ALINMASI...

Education

  • Yıldız Teknik Üniversitesi
    ön lisans, Muhasebe ve Finans
    2005 - 2007
  • Anadolu Üniversitesi
    Lisans Derecesi
    2008 - 2010

Community

You need to have a working account to view this content. Click here to join now