Emrah Acar

Satış Sonrası Hizmetler Uzmanı at Simport Ev Aletleri ve Mühendislik Hizmetleri Tic.Ltd.Şti
  • Claim this Profile
Contact Information
us****@****om
(386) 825-5501
Location
Besiktas, Istanbul, Turkey, TR

Topline Score

Topline score feature will be out soon.

Bio

Generated by
Topline AI

You need to have a working account to view this content.
You need to have a working account to view this content.

Experience

    • Satış Sonrası Hizmetler Uzmanı
      • Nov 2017 - Present

      Beyaz eşya, televizyon Vs. İnternet üzerinden gelen siparişlerin satış sonrası kurulumunda gerekli sistemsel tüm işlemler, Müşterilerin mağazadan satın almış olduğu ürünlerin uzatılmış garanti sözleşmeleri ile ilgili onarım işlemleri için yetkili servislerle iletişim kurarak ürünlerin onarım işlemlerinin takibi. Beyaz eşya, televizyon Vs. İnternet üzerinden gelen siparişlerin satış sonrası kurulumunda gerekli sistemsel tüm işlemler, Müşterilerin mağazadan satın almış olduğu ürünlerin uzatılmış garanti sözleşmeleri ile ilgili onarım işlemleri için yetkili servislerle iletişim kurarak ürünlerin onarım işlemlerinin takibi.

  • Bolbol.com
    • İstanbul
    • Veri Giriş Elemanı
      • Dec 2015 - Jun 2016

      Kuryeler üzerinden günlük ürün çıkışlarının yapılması sonrasında çıkış yapılan ürünlerin müşterilere teslimatının takibi, Günlük çıkış yapılan ürünlerin teslimat bilgilerinin excel ortamında verilerin girişini gerçekleştirip takibini sağlamak, Raporların oluşturulması, Kuryeler üzerinden günlük ürün çıkışlarının yapılması sonrasında çıkış yapılan ürünlerin müşterilere teslimatının takibi, Günlük çıkış yapılan ürünlerin teslimat bilgilerinin excel ortamında verilerin girişini gerçekleştirip takibini sağlamak, Raporların oluşturulması,

  • Çiçek sepeti
    • Istanbul, Turkey
    • Müşteri Temsilcisi
      • Jan 2014 - Dec 2015

      İç ve dış çağrıların kabulü ve yönlendirilmesi. Olası problemlerin gerekli birimlere aktarılarak aksiyonların alınmasını sağlamak. Gerekli raporları hazırlayarak işlemlerini gerçekleştirmek, Şube koordinasyon bölümünde gelen siparişleri ilgili çiçek bayiilerine aktarımını sağlamak. İç ve dış çağrıların kabulü ve yönlendirilmesi. Olası problemlerin gerekli birimlere aktarılarak aksiyonların alınmasını sağlamak. Gerekli raporları hazırlayarak işlemlerini gerçekleştirmek, Şube koordinasyon bölümünde gelen siparişleri ilgili çiçek bayiilerine aktarımını sağlamak.

    • Bilgi İşlem Destek Elemanı
      • Apr 2009 - Jul 2013

      Son kullanıcı desteği ve ofis içerisinde aktif kullanılan cihazların kurulması-yapılandırılması, Network hatalarının giderilmesi işlemleri yanı sıra iç servislerde yaşanan problemler ile ilgili destek vererek sistemlerin düzgün çalışmasını sağlamak. Ön muhasebe bölümünde şirketin bordro işlemleri - fatura girişi - firmaya bağlı olan satış mağazalarının kasa defteri girişi. Son kullanıcı desteği ve ofis içerisinde aktif kullanılan cihazların kurulması-yapılandırılması, Network hatalarının giderilmesi işlemleri yanı sıra iç servislerde yaşanan problemler ile ilgili destek vererek sistemlerin düzgün çalışmasını sağlamak. Ön muhasebe bölümünde şirketin bordro işlemleri - fatura girişi - firmaya bağlı olan satış mağazalarının kasa defteri girişi.

    • Ön Muhasebe Elemanı
      • Nov 2004 - Mar 2009

      Ön muhasebe bölümünde şirketin bordro işlemleri - fatura girişi - firmaya bağlı olan satış mağazalarının kasa defteri girişi, ihracat - ithalat bölümünde üretilen ürünlerin evraklarının düzenlenmesi ve takibi Son kullanıcı desteği ve ofis içerisinde aktif kullanılan cihazların kurulması-yapılandırılması. Ön muhasebe bölümünde şirketin bordro işlemleri - fatura girişi - firmaya bağlı olan satış mağazalarının kasa defteri girişi, ihracat - ithalat bölümünde üretilen ürünlerin evraklarının düzenlenmesi ve takibi Son kullanıcı desteği ve ofis içerisinde aktif kullanılan cihazların kurulması-yapılandırılması.

Education

  • Anadolu Üniversitesi
    Çalışma Ekonomisi ve Endüstriyel İlişkiler
    2007 - 2015

Community

You need to have a working account to view this content. Click here to join now