Caroline W.

Ägare at STRÖMMA KROG OCH KANALBAR AB
  • Claim this Profile
Contact Information
Location
Stockholm County, Sweden, SE

Topline Score

Topline score feature will be out soon.

Bio

Generated by
Topline AI

You need to have a working account to view this content.
You need to have a working account to view this content.

Experience

    • Sweden
    • 1 - 100 Employee
    • Ägare
      • Jan 2022 - Present
    • Sweden
    • Gambling Facilities and Casinos
    • 700 & Above Employee
    • Säljutvecklare/Butikskommunikatör
      • Nov 2016 - Present

      Med ett coachande förhållningssätt skapa engagemang och driva försäljning genom påvisa hur produkter kan säljas på ett inspirerande och ansvarsfullt sätt.Detta gör jag genom att utveckla kampanjmekanik, inspirerande kampanjskyltningar,säljtips och produktpaketeringar.Som jag förmedlar till Distrikts ansvariga och våra ombud.Arbetet består i att skapa en kund och spelupplevelse i butik.

    • Projektledare/utbildare
      • Jan 2008 - Present

      I rollen som projektledare Ombudsutbildning ingår att utveckla befintliga och nya utbildningar. I det arbetet ingår att starta upp arbetsgrupp, framtagande av utbildningen, förankringen av utbildningen i gruppen och uppstart av utbildningen, samt att identifiera det material som ingår.I ansvaret ingår också att informera om utbildningen till berörda grupper inom Svenska Spel.Ansvar ButiksutbildningarI rollen som projektledare Ombudsutbildning ingår att ansvara för de utbildningar som genomförs i butik. Ansvaret innebär hantering av förfrågningar om önskemål om butiksutbildningar, beslut om genomförande eller ej.I ansvaret ligger också att tänka nytt, att utveckla utbildningar i butiken som gagnar ombudet och Svenska Spel.Ansvaret innebär också att alltid se till ombudets bästa vad det gäller utbildning eller ej, innehåll, tidpunkt m.m., samt delegering av genomförandet.Jag utbildar i "Hel Patrull"Där vi arbetar med personalen i den sk Förbutiken.Vi tittar på inre och yttre miljö,skyltning,rätt budskap på rätt plats och köpinpulser.Vi tittar även på styrkor,förbättringsåtgärder,utvecklingsmöjligheter,förväntningar och målsättningar hos personalen.Vi gör en "Butiks-Make Over""Sälj och Merförsäljning" en utbildning för ombud där vi fokuserar på ledarskap,coaching,kommunikation,målsättningar,bemöta och hantera kunder,motivera medarbetare,värdet och nyttan med merförsäljning,vikten av uppföljning och hur de på bästa sätt motiverar sig själva att skapa resultat.Textutbildning.Utbildar personal att skapa snyggt och säljande exponeringsmaterial och skyltar. Show less

    • Butikschef
      • Aug 2003 - 2007

      Drev och utvecklade Svenska Spels egen konceptbutik i anslutning till kontoret i Sundbyberg. Bistod marknadsavdelning, produktutveckling och koncept i förändringar gällande Svenska Spels utbud. Budgeterade och levererade enligt budget mot Svenska Spels ledning. Personalansvar för 5 personer. Drev och utvecklade Svenska Spels egen konceptbutik i anslutning till kontoret i Sundbyberg. Bistod marknadsavdelning, produktutveckling och koncept i förändringar gällande Svenska Spels utbud. Budgeterade och levererade enligt budget mot Svenska Spels ledning. Personalansvar för 5 personer.

    • Butiksägare
      • Sep 1997 - Oct 1999

      Köpte, konceptualiserade, startade och drev spelbutiken Spel i Vinkel i Högdalen med goda resultat. Utmärkte mig som en stark entreprenör, blev nominerad till Svenska Spels pris årets rookie och tog stora marknadsandelar på en begränsad (geografisk) marknad Köpte, konceptualiserade, startade och drev spelbutiken Spel i Vinkel i Högdalen med goda resultat. Utmärkte mig som en stark entreprenör, blev nominerad till Svenska Spels pris årets rookie och tog stora marknadsandelar på en begränsad (geografisk) marknad

    • Avdelningschef spel & tobak
      • 1986 - 1997

      Startade och byggde upp spelavdelning på företaget Tyresö Tobak. Utvecklade och drev arbetet. Det innefattade såväl butiksplanering som försäljning, säljtävlingar och butikskampanjer. Bidrog till utvecklingen av dagens produkt andelsspel då jag i tidigt skede skapade och sålde delar av stora system i butiken. Ett initiativ som kräver både mod och självförtroende då kostnaden på icke sålda andelar landar på butik. Startade och byggde upp spelavdelning på företaget Tyresö Tobak. Utvecklade och drev arbetet. Det innefattade såväl butiksplanering som försäljning, säljtävlingar och butikskampanjer. Bidrog till utvecklingen av dagens produkt andelsspel då jag i tidigt skede skapade och sålde delar av stora system i butiken. Ett initiativ som kräver både mod och självförtroende då kostnaden på icke sålda andelar landar på butik.

Community

You need to have a working account to view this content. Click here to join now