Ad Boogaard

Geestelijk verzorger at Ziekenhuis Rijnstate, Loc. Arnhem Hoofdvest.
  • Claim this Profile
Contact Information
us****@****om
(386) 825-5501
Location
Arnhem-Nijmegen Region, NL

Topline Score

Topline score feature will be out soon.

Bio

Generated by
Topline AI

You need to have a working account to view this content.
You need to have a working account to view this content.

Experience

    • Netherlands
    • Hospitals and Health Care
    • 1 - 100 Employee
    • Geestelijk verzorger
      • Sep 2022 - Present

    • Pastor-coördinator
      • 2001 - Oct 2022

      D3rde Verdieping (v/h Stadspastoraat Arnhem) is een ruimte voor bezinning en ontmoeting voor mensen in de stad, kerkelijk of niet, gelovig én ongelovig’. D3rde Verdieping is een oecumenisch vormingscentrum voor ‘zinzoekers’ met een aanbod van cursussen, workshops, lezingen en andere activiteiten. Daarnaast zijn er het hele jaar exposities te bezichtigen en is er wekelijks, van maandag t/m vrijdag, "Open Huis". Iedereen kan dan binnenlopen voor een kop koffie of thee en een praatje of gesprek… Show more D3rde Verdieping (v/h Stadspastoraat Arnhem) is een ruimte voor bezinning en ontmoeting voor mensen in de stad, kerkelijk of niet, gelovig én ongelovig’. D3rde Verdieping is een oecumenisch vormingscentrum voor ‘zinzoekers’ met een aanbod van cursussen, workshops, lezingen en andere activiteiten. Daarnaast zijn er het hele jaar exposities te bezichtigen en is er wekelijks, van maandag t/m vrijdag, "Open Huis". Iedereen kan dan binnenlopen voor een kop koffie of thee en een praatje of gesprek. D3rde Verdieping is gevestigd in Rozet. Show less D3rde Verdieping (v/h Stadspastoraat Arnhem) is een ruimte voor bezinning en ontmoeting voor mensen in de stad, kerkelijk of niet, gelovig én ongelovig’. D3rde Verdieping is een oecumenisch vormingscentrum voor ‘zinzoekers’ met een aanbod van cursussen, workshops, lezingen en andere activiteiten. Daarnaast zijn er het hele jaar exposities te bezichtigen en is er wekelijks, van maandag t/m vrijdag, "Open Huis". Iedereen kan dan binnenlopen voor een kop koffie of thee en een praatje of gesprek… Show more D3rde Verdieping (v/h Stadspastoraat Arnhem) is een ruimte voor bezinning en ontmoeting voor mensen in de stad, kerkelijk of niet, gelovig én ongelovig’. D3rde Verdieping is een oecumenisch vormingscentrum voor ‘zinzoekers’ met een aanbod van cursussen, workshops, lezingen en andere activiteiten. Daarnaast zijn er het hele jaar exposities te bezichtigen en is er wekelijks, van maandag t/m vrijdag, "Open Huis". Iedereen kan dan binnenlopen voor een kop koffie of thee en een praatje of gesprek. D3rde Verdieping is gevestigd in Rozet. Show less

    • Jeugdwerkadviseur
      • 1994 - 2001

      Lava is een (federatieve) stichting voor het levensbeschouwelijk jeugd- en jongerenwerk in de provincie Gelderland te Arnhem. Ik ben begonnen als ‘staffunctionaris jeugd- en jongerenpastoraat’ bij het Katholiek Jongeren Bureau Gelderland (KJB-G), één van de partners binnen deze latere federatie. Als levensbeschouwelijk jeugdwerkadviseur begeleidde en adviseerde ik vrijwilligers en beroepskrachten in het kerkelijk jeugdwerk in de provincie Gelderand. Lava is een (federatieve) stichting voor het levensbeschouwelijk jeugd- en jongerenwerk in de provincie Gelderland te Arnhem. Ik ben begonnen als ‘staffunctionaris jeugd- en jongerenpastoraat’ bij het Katholiek Jongeren Bureau Gelderland (KJB-G), één van de partners binnen deze latere federatie. Als levensbeschouwelijk jeugdwerkadviseur begeleidde en adviseerde ik vrijwilligers en beroepskrachten in het kerkelijk jeugdwerk in de provincie Gelderand.

    • Interim-coördinator
      • 1998 - 2000

      Jongeren Op weg Naar Anderen (JONA) is een inloophuis voor ‘kansarme’ jongeren in Arnhem e.o.. JONA is een initiatief van de congregatie van de Salesianen van Don Bosco in Nederland. Jongeren Op weg Naar Anderen (JONA) is een inloophuis voor ‘kansarme’ jongeren in Arnhem e.o.. JONA is een initiatief van de congregatie van de Salesianen van Don Bosco in Nederland.

    • Docent Levensbeschouwelijke Vorming, Maatschappijleer en Drama
      • 1992 - 1993

Education

  • Rijksuniversiteit Utrecht
    Kandidaats, Theologie
    1981 - 1991
  • Christelijk Lyceum Voor Zeeland
    VWO, OVWO
    1975 - 1981

Community

You need to have a working account to view this content. Click here to join now