Aäron Pattyn

Logistiek ontwerper at PostNL België
  • Claim this Profile
Contact Information
us****@****om
(386) 825-5501
Location
Moorslede, Flemish Region, Belgium, BE
Languages
  • Nederlands Native or bilingual proficiency
  • Engels Professional working proficiency

Topline Score

Topline score feature will be out soon.

Bio

Generated by
Topline AI

You need to have a working account to view this content.
You need to have a working account to view this content.

Experience

    • Belgium
    • Transportation, Logistics, Supply Chain and Storage
    • 100 - 200 Employee
    • Logistiek ontwerper
      • Sep 2022 - Present

      Als logistiek ontwerper is het jouw uitdaging om de kwaliteit van onze processen in België zo hoog mogelijk en de kosten daarbij zo laag mogelijk te houden. Je ziet steeds kansen om onze dienstverlening te verbeteren. Dat doe je door de markt goed in de gaten te houden, nieuwe producten en processen te bedenken en bestaande te verbeteren. Zo zorg je ervoor dat we onze financiële en operationele doelstellingen halen. Hierin werk je nauw samen met het lijnmanagement. Verder word jij dé expert van… Show more Als logistiek ontwerper is het jouw uitdaging om de kwaliteit van onze processen in België zo hoog mogelijk en de kosten daarbij zo laag mogelijk te houden. Je ziet steeds kansen om onze dienstverlening te verbeteren. Dat doe je door de markt goed in de gaten te houden, nieuwe producten en processen te bedenken en bestaande te verbeteren. Zo zorg je ervoor dat we onze financiële en operationele doelstellingen halen. Hierin werk je nauw samen met het lijnmanagement. Verder word jij dé expert van een aantal (deel)processen in België. De andere logistieke afdelingen kunnen bij jou terecht om advies hierover in te winnen.

    • Procesverantwoordelijke
      • Jul 2020 - Sep 2022

      Een Procesverantwoordelijke is verantwoordelijk voor de coördinatie van de ploegensystemen werking, waarin hij zelf ook in mee werkt. hij/zei stuurt zelfstandig dagelijkse operationele processen aan. (sorteerproces, laadproces, terugkomst chauffeurs, (processen, planbalie en dag proces) van Pakketten België, binnen de gestelde kaders voor kwaliteit en kosten. De Procesverantwoordelijke rapporteert aan de Depotverantwoordelijk en stuurt hiërarchisch meerdere groepen aan .Ten slotte… Show more Een Procesverantwoordelijke is verantwoordelijk voor de coördinatie van de ploegensystemen werking, waarin hij zelf ook in mee werkt. hij/zei stuurt zelfstandig dagelijkse operationele processen aan. (sorteerproces, laadproces, terugkomst chauffeurs, (processen, planbalie en dag proces) van Pakketten België, binnen de gestelde kaders voor kwaliteit en kosten. De Procesverantwoordelijke rapporteert aan de Depotverantwoordelijk en stuurt hiërarchisch meerdere groepen aan .Ten slotte stuurt de Procesverantwoordelijke gedurende heel het proces magazijnmedewerkers, Medewerkers Planbalie en Subcontractors functioneel aan. En denkt mee over het verbeteren van de bestaande processen.

    • Senior logistiek bediende planbalie
      • Jan 2020 - Jun 2020

      Als senior logistiek bediende zie je toe op correctheid van de planbalie processen, die je ook zelf uitvoert. Rapporteert bevindingen rechtstreeks aan de Procesverantwoordelijke. Controleert non-stop als alles correct afgehandeld word in het systeem, je stuurt de planbalie bij waar nodig en zorgt dat informatie op een correcte manier doorstroomt. Daarnaast verzorg je een kwalitatieve opleiding voor nieuwe collega's.

    • Logistiek bediende planbalie
      • Aug 2018 - Dec 2019

      Als logistiek bediende zie je toe op correcte en optimale uitvoering van het Planbalie proces. Verantwoordelijk voor alle inkomende en uitgaande pakketten vanuit chauffeurs en bereidt de distributieactiviteiten voor. Samen met met je collega's zorg je ervoor dat alle zendingen verwerkt worden en op tijd kunnen meegegeven worden met de chauffeurs. Je corrigeert statussen van zendingen indien nodig, scant pakketten, doet de verwerking van de facturatie van inkomende en uitgaande pakketten

    • Gemeenteraadslid
      • Sep 2019 - Present

      Een raadslid is een gekozen volksvertegenwoordiger binnen een gemeente. De Raadsleden van één gemeente vormen samen de gemeenteraad van die gemeente. Het onderhouden van goede contacten in de samenleving en het vormen van een goed onderbouwde mening is belangrijk voor een Raadslid. Een Raadslid moet ontwikkelingen in de samenleving signaleren en moet deze koppelen aan zaken die de inwoners van een gemeente vragen en vertalen naar beleid dat kan rekenen op voldoende draagvlak. Een… Show more Een raadslid is een gekozen volksvertegenwoordiger binnen een gemeente. De Raadsleden van één gemeente vormen samen de gemeenteraad van die gemeente. Het onderhouden van goede contacten in de samenleving en het vormen van een goed onderbouwde mening is belangrijk voor een Raadslid. Een Raadslid moet ontwikkelingen in de samenleving signaleren en moet deze koppelen aan zaken die de inwoners van een gemeente vragen en vertalen naar beleid dat kan rekenen op voldoende draagvlak. Een Raadslid stelt kaders op. Kaders geven ruimte aan de doelen/resultaten, tijd en middelen die voor de uitvoering beschikbaar worden gesteld. Het belangrijkste kader is de begroting. Het College van Burgemeester en schepenen informeert bij de raad bij eventuele problemen en legt achteraf verantwoording af. De Raadsleden controlen of het College de doelstellingen uitvoert binnen de gestelde kaders Show less Een raadslid is een gekozen volksvertegenwoordiger binnen een gemeente. De Raadsleden van één gemeente vormen samen de gemeenteraad van die gemeente. Het onderhouden van goede contacten in de samenleving en het vormen van een goed onderbouwde mening is belangrijk voor een Raadslid. Een Raadslid moet ontwikkelingen in de samenleving signaleren en moet deze koppelen aan zaken die de inwoners van een gemeente vragen en vertalen naar beleid dat kan rekenen op voldoende draagvlak. Een… Show more Een raadslid is een gekozen volksvertegenwoordiger binnen een gemeente. De Raadsleden van één gemeente vormen samen de gemeenteraad van die gemeente. Het onderhouden van goede contacten in de samenleving en het vormen van een goed onderbouwde mening is belangrijk voor een Raadslid. Een Raadslid moet ontwikkelingen in de samenleving signaleren en moet deze koppelen aan zaken die de inwoners van een gemeente vragen en vertalen naar beleid dat kan rekenen op voldoende draagvlak. Een Raadslid stelt kaders op. Kaders geven ruimte aan de doelen/resultaten, tijd en middelen die voor de uitvoering beschikbaar worden gesteld. Het belangrijkste kader is de begroting. Het College van Burgemeester en schepenen informeert bij de raad bij eventuele problemen en legt achteraf verantwoording af. De Raadsleden controlen of het College de doelstellingen uitvoert binnen de gestelde kaders Show less

    • Belgium
    • IT Services and IT Consulting
    • 1 - 100 Employee
    • Software Developer
      • May 2017 - Apr 2018

Education

  • Hogeschool West-Vlaanderen - Vlaamse Autonome Hogeschool
    Graduaat/HBO, Toegepaste Informatica optie Software engineering
    2016 - 2017
  • Hogeschool VIVES
    Graduaat/HBO, Toegepaste informatica optie Software engineering
    2014 - 2016

Community

You need to have a working account to view this content. Click here to join now