Vincent Gebuis

Algemeen medewerker at Begraafplaats en Crematorium Westerveld B.V.
  • Claim this Profile
Contact Information
us****@****om
(386) 825-5501
Location
Velserbroek, North Holland, Netherlands, NL

Topline Score

Topline score feature will be out soon.

Bio

Generated by
Topline AI

You need to have a working account to view this content.
You need to have a working account to view this content.

Experience

    • Netherlands
    • Consumer Services
    • 1 - 100 Employee
    • Algemeen medewerker
      • Mar 2019 - Present

      Driehuis, Provincie Noord-Holland, Nederland In deze functie ben ik onder andere verantwoordelijk voor: * Ontvangen van familie en belangstellende van de overledene. * Verzorgen van beeld en geluid materiaal tijdens de begraaf- of crematieplechtigheid. * Uitvoeren van het gehele crematie proces van de overledene. * Administratieve taken. * Bewerken van beeld en geluid materiaal ten behoeve van de begrafenis- of crematieplechtigheid. * Aanspreekpunt voor de uitvaartleiders/ sters. * Gastheer tijdens rouwkamer bezoeken.… Show more In deze functie ben ik onder andere verantwoordelijk voor: * Ontvangen van familie en belangstellende van de overledene. * Verzorgen van beeld en geluid materiaal tijdens de begraaf- of crematieplechtigheid. * Uitvoeren van het gehele crematie proces van de overledene. * Administratieve taken. * Bewerken van beeld en geluid materiaal ten behoeve van de begrafenis- of crematieplechtigheid. * Aanspreekpunt voor de uitvaartleiders/ sters. * Gastheer tijdens rouwkamer bezoeken. Nabestaande en belangstellende een kopje koffie en thee aanbieden. Daarnaast in de voorbereiding de overledene plaatsen en bloemen representatief presenteren. De wensen van de overledene en nabestaande staan voorop, waarbij het uitgangspunt is dat (bijna) alles mogelijk is. Professionaliteit, kwaliteit, respect en dienstverlening staan dan ook heel hoog in het vaandel. Show less

    • Netherlands
    • Retail
    • 700 & Above Employee
    • Store Manager
      • Dec 2013 - Mar 2019

      Haarlem en omgeving, Nederland Verantwoordelijkheden: Het leiden van een filiaal met als doelstelling de gestelde targets te behalen. De teamleden opleiden, coachen, inspireren en motiveren zodat de gestelde targets behaald worden evenals service op een hoger niveau wordt geplaatst. Tevens vind ik het persoonlijk erg belangrijk dat de klanten op een goede en correcte en eigentijdse manier worden geïnformeerd en behandelt. "De klant centraal" stellen en écht je best doen voor hen. Dat is zowel mijn uitgangspunt als die… Show more Verantwoordelijkheden: Het leiden van een filiaal met als doelstelling de gestelde targets te behalen. De teamleden opleiden, coachen, inspireren en motiveren zodat de gestelde targets behaald worden evenals service op een hoger niveau wordt geplaatst. Tevens vind ik het persoonlijk erg belangrijk dat de klanten op een goede en correcte en eigentijdse manier worden geïnformeerd en behandelt. "De klant centraal" stellen en écht je best doen voor hen. Dat is zowel mijn uitgangspunt als die van Blokker. Het toezien op de representatie van de verkopers behoren tevens tot één van mijn kerntaak. Daarnaast vallen ook de de dagelijkse administratieve werkzaamheden tot mij kerntaken, te denken valt aan; coördineren voorraadbeheer, kasstroom beheer en bezetting van het filiaal, (loon)kostenbeheersing.

    • Implementatie coach
      • Apr 2016 - May 2018

      Regio Amsterdam In deze functie heb ik een groot aandeel om van Blokker een klant- en resultaatgerichte verkooporganisatie te maken Mijn taak is om in ongeveer 7 filialen, nieuwe werkprocessen te implementeren. De belangrijkste taken zijn voornamelijk de bedrijfsleider te trainen in inhoud en gedrag. Daarnaast houd ik de voortgang van de nieuwe werkprocessen in de gaten, en stuur ik de bedrijfsleider en het verkoopteam bij waar dat nodig is. Over de voortgang of de knelpunten, rapporteer ik aan de… Show more In deze functie heb ik een groot aandeel om van Blokker een klant- en resultaatgerichte verkooporganisatie te maken Mijn taak is om in ongeveer 7 filialen, nieuwe werkprocessen te implementeren. De belangrijkste taken zijn voornamelijk de bedrijfsleider te trainen in inhoud en gedrag. Daarnaast houd ik de voortgang van de nieuwe werkprocessen in de gaten, en stuur ik de bedrijfsleider en het verkoopteam bij waar dat nodig is. Over de voortgang of de knelpunten, rapporteer ik aan de Operationeel Manager.

    • Ondersteuning Operationeel manager
      • Jan 2017 - Jul 2017

      Binnen deze functie bied ik ondersteuning aan de Operationeel Manager. Voor de filialen binnen de Zaanstreek ben ik het eerste aanspreekpunt richting de Operationeel Manager. Tijdens het bezoeken van de filialen is het mijn taak om te letten op de commerciële normen zoals die door Blokker is bepaald. Daarnaast ondersteun ik de filiaalmanager op het gebied van personeels managent, kostenbudget en eventuele calamiteiten.

    • Filiaalmanager
      • Feb 2013 - Jul 2013

      Leiding geven aan een team (tussen 5 en 10 personen) enthousiaste en commerciële verkopers. Binnen mijn eigen filiaal ben ik eindverantwoordelijk voor de (commerciële) resultaten, look and feel van de vestiging en voor de adminstratieve werzaamheden. Verantwoordelijkheden: Het leiden van een filiaal met als doelstelling de gestelde omzet en marge te behalen(zowel van het filiaal alsmede de teameffort) De teamleden opleiden, coachen en inspireren zodat de service op een hoger… Show more Leiding geven aan een team (tussen 5 en 10 personen) enthousiaste en commerciële verkopers. Binnen mijn eigen filiaal ben ik eindverantwoordelijk voor de (commerciële) resultaten, look and feel van de vestiging en voor de adminstratieve werzaamheden. Verantwoordelijkheden: Het leiden van een filiaal met als doelstelling de gestelde omzet en marge te behalen(zowel van het filiaal alsmede de teameffort) De teamleden opleiden, coachen en inspireren zodat de service op een hoger niveau wordt geplaatst. Tevens vind ik persoonlijk erg belangrijk dat de klanten op een goede en correcte manier worden geïinformeerd. Het toezien op de representatie van de verkopers behoren tevens tot één van mijn kerntaak. Daarnaast vallen ook de de dagelijkse administratieve werkzaamheden tot mij kerntaken, te denken valt aan; coördineren voorraadbeheer, kasstroom beheer en bezetting van het filiaal. Periodiek bijwonen van productpresentaties en trainingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken (producteigenschappen) en verkoopargumenten. Show less

    • Ass. Filiaalmanager
      • Mar 2007 - Jan 2013

      Diverse locaties

    • Verkoper
      • Oct 2005 - Mar 2007

    • ...
      • 2000 - 2005

Education

  • Nova College
    Ondernemer/ Manager, Detailhandel
    2000 - 2003
  • MAVO, Mendel College
    1995 - 2000

Community

You need to have a working account to view this content. Click here to join now